Scroll To Top

„Az a nemzet, amelyik emlékeit veszni hagyja, az a saját síremlékét készíti és vesztesége az emberiségnek.”
Ipolyi Arnold

Anglia – A tavaszi kovid-halálesetek 90%-a háromszor oltott volt…

A háborodott kócos végig hazudott !!!

COVID-fasizmus váratlan fordulataként… Amíg a világ Boris Johnson lemondásán évődött, a brit kormány alá tartozó hatóságok csöndben közzétették, hogy újabban az elhunytak 90%-a háromszor és négyszer „vakcinázott” volt… A korábban közölteknek az ellenkezőjét hozták nyilvánosságra !!!

Source Data

E táblázat annyit jelent, hogy az oltatlanok esélye a kovid-halálra Britanniában 20-ad annyi volt ez idei tavasz kezdetén, mint az oltottaké…

A The Exposé ma hívta föl a figyelmet arra, hogy pár órával Boris Johnson lemondásának bejelentése előtt a brit kormány közzétette a 2022. április 1. és május 31. közötti COVID-19 elhalálozási statisztikákat.

Miért épp most ? Hát azért, mert a brit kormány végig hazudott !!! És most a kormány megbukott…

A Pfizer pl. 95 %-os hatékonyságról hablatyolt… A kócos bukásával azonban most a hivatalok a nyomás alól kiszabadulva kikottyantották az igazságot !!!

A brit egészségügyi hatóság UK Health Security Agency (UKHSA) által most közzétett adatokból kiviláglik, hogy a jelzett időszakban a COVID-19 okozta halálesetek döbbenetesen magas, 94%-os arányban a „vakcinázottak”, magyarul a „védőoltottak” körében következtek be. ( Ládd alább az 1. ábrát !)

Az ONS (Office for National Statistics) adatai 2022 áprilisáról :

Ugyanakkor a brit nemzeti statisztikai hivatal, az Office for National Statistics (ONS) is közzétette a 2022. január 1. és május 31. közötti időszak elhalálozási statisztikáját, amelyben föltünteti a COVID-19 fertőzés következtében elhunytak „vakcinázottsági állapot”-át is. Az abból kiemelt adatok azt az egészen megdöbbentő képet mutatják, hogy a vizsgált időszak 4.935 COVID-halálesete közül, 4.216 a háromszor oltottak körében következett be, míg a teljességgel oltatlanok közül mindössze 288-an haltak bele a betegségbe. Ládd alább a 2. ábrát !

Mindez drámai módon szemlélteti, hogy mennyire hatástalanok voltak a brit COVID-vakcinák, amelyek, ahelyett, hogy védenének, tönkreteszik az emberek természetes immunrendszerét – fejti ki az ismertető.

Mindez angolul a hírújságon – THE EXPOSÉ :

Forrás:
Whilst you were distracted by Boris resigning, the UK Gov. quietly published a report confirming the Vaccinated account for 94% of all COVID-19 Deaths since April, 90% of which were Triple/Quadruple Jabbed

Ajánlott még:

Recent Posts

Ajánlott még :

ALAPFOGALMAK VÍRUSTUDATLANOKNAK

MERKELY BÉLA: A KÉTSZER OLTOTTAK RÉSZT VETTEK A JÁRVÁNY FENNTARTÁSÁBAN

Magyarország működik – Cegléden

MAGYARORSZÁG MŰKÖDIK – CEGLÉDEN

Naponta oltok, túlórázok, az oltottak meg gyakran azt hiszik plusz pénzt kapok érte…
Hát bevallom őszintén : a fél éven át (az oltásszervezés miatt) csaknem mindennap minimum 2 órát túlórázó asszisztensnőimmel együtt egy nagyon kerek összeget kaptunk. Számban az elképzelhető legkerekebbet !!! Talán nem meglepő, ha már régóta ótás-csömöröm van…

MAGYAR DALLAL AZ INTERNÁCI KOVID ELLEN

Ossza meg:

Ha tetszik írásunk, ajánlhatja másoknak is!
A túlélés útja ma magyarul gondolkodni...

A szerzőről

Dr. Szabó László

A MAGYAR KULTURÁLIS ÖRÖKSÉG ALAPÍTVÁNY ALAPÍTÓJA
CSALÁDORVOS, AKI HISZ A CSALÁDBAN,
DE NEM HISZ A GYÓGYÍTHATATLAN BETEGSÉGEKBEN,
NEMZETÜNK BETEGSÉGÉNEK ORVOSLÁSAKÉNT PEDIG HISZ MAGYARORSZÁG FÖLTÁMADÁSÁBAN

Kalendárium