Scroll To Top

„A mostani járvány ellen a legjobb szer a jókedv, gondtalanság, életvidámság, mert a betegség csak a borult embert meri megközelíteni.” (Krúdy Gyula)

Leonardo DiCaprio – a Föld Napján 2024

A Természet és a Föld Holokausztja zajlik …
Az emberiség mammóni szemetje kiirtja a Földi Életet…

Csak eggyetlen példa: A Föld 3. legnagyobb szigetén, az egyik legősibb őserdőt rohamosan tarolja az üzleti érdek, az ördög, azaz Mammón, minden ember mételye…

Extent of deforestation in Borneo 1950 – 2005, and Projection Towards... |  Download Scientific Diagram
Őserdővesztés százezernyi örökre kiirtott fajjal 1950 és 2020 között Borneó szigetén mindössze 70 esztendő alatt… míg a Föld összes népe meg országa „elfelejtett” tiltakozni… Amerika is ! Kína is ! Meg a mi Roncs-Magyarországunk is…

Európában pedig, mint egy fekáliától bűzlő középkori diliházban csak egyre folyik a FAJOK HOLOKAUSZTJÁN A DZSENDERKEDÉS…

A fajok holokausztját éljük. Mit éljük ? Mi irtjuk ki őket !!! Nem egyedeket, hanem egész fajokat !!! Nagyjából másodpercenként eggyet !!! Ez nem tévedés:
Az emberiség erkölcsi nyomorában oly mélyre ásta magát, hogy minden szempillantásában kiirt egy egész fajt a Földről !!! Ez A FAJOK HOLOKAUSZTJA !!! Ez A VALÓDI HOLOKAUSZT. Az Élet eléget(tet)ése… Így lesz világunk vég(r)e bűneink nyomán HOLOKAUTÓMA (ὁλοκαύτωμα). 
Azaz… ELÉGETTETETT… KIIRTATOTT…

A Föld Napja ? – Az ötletet John McConnell vetette föl 1969-ben egy UNESCO konferencián, San Franciscóban. A Föld Napját első ízben 1970 március 21.-én, az északi féltekén a tavasz első napján tartották. Magyarországon 1990 óta rendezik meg. 2009-ben Evo Morales bolíviai elnök kezdeményezésére az ENSZ Szelek (április) hava 22.-ét a „Földanya Nemzetközi Napjá”-vá nyilvánította.

Szelek (április) hava 22.-én a római időszámítás kezdetén… Immanuel Kant, A tiszta ész kritikája (1781) szerzője és Vlagyimir Iljics Uljanov (Lenin), a világ legnagyobb népirtásának atyja, valamint a soha felelősségre nem vont háborús bűnös, népirtó, Robert Oppenheimer szülinapján… Ma van a Föld Napja…

A Föld Napja mozgalom egyik jelmondata: „Ki mondta, hogy nem tudod megváltoztatni a világot ?

Sokan szóltunk már sokszor az emberi beavatkozások tarthatatlanságáról. Érdekes módon egyre süketebb fülekre találunk… Az Oscar-díjas Leonardo DiCaprio 2015-ös filmje immár 9 esztendeje remek összefoglalója az utóbbi évtizedek mindennapi gyilkos barbarizmusának. Mégis, fogadom, olvasóim többsége nem is hallott róla. Ajánlom mindenkinek ! Ez a minimum, amit ma megtehetünk magunkért :

Állami iskoláinkban unatkozó tanárok, akik a gyermekekre vigyázni is képtelenek, engedékenyen filmeket vetítenek… De sose hallottam még, hogy valahol ezt vetítették volna… (Természetesen Magas Tisztelet a Kivételnek!) Szülőként azonban megtehetjük ! Természetesen magam már meg is tettem…

Before the Flood – Az Özönvíz előtt

Az Egyesült Nemzetek Szervezete (ENSZ) Nap (június) hava 5.-ét meg a Környezetvédelem Világnapjává (World Environment Day) nyilvánította 1972-ben. A világnap célja, hogy a figyelmet a környezet egészségének és védelmének fontosságára irányítsa, amely mindannyiunk életének alapja.
Hááát… Nem nagyon látszik, hallik, érzik eggyik napnak sem a hatása…

Az Etelközi Zűr is csak Mammón mocskos biznice, csakis az üzletről meg a Földet tovább szennyező anyagok eladásáról szól… OROSZ OLAJ HELYETT DRÁGÁBB AMERIKAI ! – DE MENNYIVEL DRÁGÁBB ?!

Ezerszer elhangzott már, mi mindent tehetnénk a saját pusztulásunk megelőzésére.
Mégis a teljes többség, mintha teljességgel süket, néma és béna volna…

„Semmi sem kelti bennünk annyira a végtelenség érzetét, mint a(z emberi) butaság.” (Ödön von Horváth)

Egy jó két évre az embertelen vírushiszti vonta el a tudatlan tömegek figyelmét, azóta meg most eggy éve a 3 Világháborún ügyködik Mammón sötét serege… De talán ma csak egy estére végre „zsibbadt erek útjaina vér […] zubogó mély zenével ered meg […] a földi érzés […] mennyire szeretlek!” – Földanyánk ma eszét vesztett őrjöngő gyermekére szorul … Segítsünk hát Neki !

Az idősebbek talán még emlékeznek egy 30 (!) évvel ezelőtti filmre… Az őserdei „Orvosságos ember”-re:

undefined

Medicine Man 1992. Videa

No, ezt kell minden magyar gyermeknek látnia ! Mielőbb !!!
Nem holmi (elme)beteg buzi királyfiakról szóló szenvebeteg álnyomorúságot …
A valódi földi gondot ! Az Élet kiirtását… no meg az emberi élet-esélyeinket…

Ha pedig az erdőirtással is szembe merünk nézni…

… és itt van az oka is… de mindannyian cinkosak vagyunk… ha nem tudatosan fogyasztunk…

Olvasói válasz :

Én sajnos úgy tudom, hogy a tragédia 2000 és 2010 között történt, tehát egyetlen évtized alatt!

A pálmaolaj termelés miatt!

De ha már írtam, írok a Szaharáról is, mivel kevesen tudják, miért lett sivatag. Senki nem tudja okát, de a Nílus 4200 évvel ezelőtt 20 évre elfelejtett kiönteni és emiatt a Szahara egy földi paradicsomból egy száraz pokol lett. Hatalmas éhínség lett, birodalmak omlottak össze. És akkor sem az ember volt a bűnös, egyszerűen történt egy olyan esemény, ami akár meg is ismétlődhet. Természete lehet kozmikus vagy földi eredetű egyaránt, száz okot is tudnék sorolni. A legkevésbé merül fel a szén-dioxid! A mai klímaváltozás semmi ahhoz, ami akkor történt, kihatással volt az egész Föld éghajlatára! A mostani hőmérséklet emelkedés 0.2 fok a mainstream média túlzó adataihoz képest, amik egyébként sem egységesek. A netről letörölgették az eredeti táblázatokat, helyettük minden is van. Az egész csalás, a tudós társadalom most kezd eszmélni. A sötétzöldek gerjesztik a feszkót, hogy a hatalomba bekerülhessenek, de ezt neked talán már nem kell mondanom.

Borneoról van egy saját animációm is, egy robotvezérelt tananyagban, de még nincs kész, pár héten belül kérd…

Üdv: Tápai Csaba (2023)

Viszontválaszom :

A gond az, hogy más sincs csak adathamisítás !!! No meg módszeres félrevezetés… Professzionális hazudozás… Mindez persze Mammón szolgálatában, szigorúan (rövidlátó) üzleti érdekekért… – Dr. Sz. L.

Ossza meg:

Ha tetszik írásunk, ajánlhatja másoknak is!
A túlélés útja ma magyarul gondolkodni...

A szerzőről

Dr. Szabó László

A MAGYAR KULTURÁLIS ÖRÖKSÉG ALAPÍTVÁNY ALAPÍTÓJA
CSALÁDORVOS, AKI HISZ A CSALÁDBAN,
DE NEM HISZ A GYÓGYÍTHATATLAN BETEGSÉGEKBEN,
NEMZETÜNK BETEGSÉGÉNEK ORVOSLÁSAKÉNT PEDIG HISZ MAGYARORSZÁG FÖLTÁMADÁSÁBAN

Kalendárium

Illő napi filmajánló