Scroll To Top

Az illegális bevándorlás - vagyis bűnözés - támogatása bűnpártolás !
Érdemes volna a bűnpártoló Európának
végre a jog talajára lépni!

Ég a híd Janics Natasa mögött

Sporthírek 2012. okt. 17.

A Szerb Olimpiai Bizottság főtitkára mellett a szerb kajakszövetség elnöke is részt vett azon a találkozón, amelyet szerda délelőtt Szegeden tartottak, hogy megtárgyalják a háromszoros magyar olimpiai bajnok kajakozó, Janics Natasa ügyét. Magyar részről a MOB-ot Nagy Zsigmond képviselte, a hazai szövetséget Ábrahám Attila főtitkár, olimpiai bajnok.

Ábrahám szerint a szerbek megerősítették, kivásárlási hajlandóságuk nincs és nem is volt, mi több, visszautasíthatatlan edzői ajánlatot sem tettek Janics bolgár férjének, Andrian Dusevnek. Korábban Janics arról beszélt, hogy ilyen visszautasíthatatlan ajánlat létezik, ezért követi férjét Szerbiába.

„Jókora meglepetés kerített hatalmába, amikor erről hallottam. Az egész ügy más dimenzióba helyeződik ezek után, és egyre inkább tragikomédiába torkollik. A szerbek ugyanis csak annyit mondtak, szeretettel várják, szívesen látják őket, de semmi több, valójában csak a hazaszeretetre alapoznak. Egyre rosszabb szájíze van ennek az átigazolásnak” – jelentette ki Ábrahám, aki szerint az egyeztetés jó hangulatban zajlott, és egyértelműen tisztult a kép.

Felvetésünkre, miszerint Janics felperzselte a híd Magyarországra vezető részét, Ábrahám annyit mondott: „valami hasonlót gondolok én is. A versenyző és az edző valószínűleg nem gondolták végig az ügy összes lehetséges kimenetelét.”

A Magyar Kajak-kenu Szövetség elnöksége október 24-én tárgyalja meg az ügyet, ekkor akár úgy is dönthet, hogy ingyen elengedi Janicsot hazájába. Baráth Etele elnök viszont ragaszkodik a 150 ezer eurós kivásárlási összeghez, igaz, az övé csak egy szavazat az elnökségből. Ha nem kapja meg az engedélyt az elnökségtől, két évig nem versenyezhet.

Botka László szegedi polgármester csütörtökön találkozik Janiccsal, étterme visszavásárlásáról lesz szó. A politikus kedden jelezte, nem írta alá, hogy a Bárkát 25 millió forintért visszavegye a város.

Megkerestük a szerb szövetséget is, egyelőre nem kaptunk választ.

Forrás: Index.hu

Ossza meg:

Ha tetszik írásunk, ajánlhatja másoknak is!
A túlélés útja ma magyarul gondolkodni...

A szerzőről

Admin

Webadminisztrátor

Kalendárium