Scroll To Top

Épített értékeiben él a Nemzet.
A hazafiság minimuma épület-örökségünk védelme.

Oroszország szétosztaná az összelopott Ukrajnát…

Oroszország szétosztaná az összelopogatott Ukrajnát… Medvegyev szerint már a Nyugat meg az EU elemzői is ezt fontolgatják…

Dmitrij Medvegyev, Oroszország volt elnöke szerint a nyugati elemzők elképzelése a konfliktus kimeneteléről egyáltalán nem egyezik Volodimir Zelenszkij ukrán elnök elgondolásával.

Dmitrij Anatoljevics Medvegyev
(a győzelem napi katonai parádén, 2020 június 24.-én Moszkvában. Fotó: Ramil Sitdikov / Host Photo Agency / Getty Images)

A neonáci birodalmi lázálmok helyett egy Trianon valósága vár a nemzetiségeit a kommunizmus utáni 3 évtizeden át is folyton terrorizáló ukrán világra…

Medvegyev, Oroszország volt elnöke jelenleg az orosz Biztonsági Tanács helyettes vezetője most a Telegram-csatornáján tette közé, hogyan alakulhat Ukrajna sorsa a háború után. A politikus egy (az ethnikai piszkolgatásokat megelőző) nemzetiségi határokat idéző térképen szemléltette, hogyan képzeli el Volodimir Zelenszkij ukrán elnök Ukrajna határait a fegyveres konfliktust követően, majd azt is megmutatta, hogyan vélekedhetnek erről a nyugati elemzők.

Medvegyev jegyzi : A pszichotróp anyagok hatása alatt lévő ukrán elnök agyában a következő kép rajzolódott ki országa fényes jövőjéről :

(1. ábra)

Nyugati elemzők meg úgy vélik, valójában így lesz :

Medvegyev, aki szerint a külföldi elemzők azzal számolnak, hogy a háborút követően Luganyszk, Donyeck, Zaporozsje, Dnyipro, Szumi, Szimferopol, Csernyigov, Cserkaszi, Kropivnyick, Mikolajev, és Odessza megye Oroszország részét képezi majd… no meg végre a hajdan szıttya Kimméria –, majd hosszan tatár Kirim, azazhogy Kırım, innen utóbb oroszkodón Krыm, ukránkodón meg Krím – is Oroszország elismert része lészen…

A másik oldalon pedig Vinnyica és Csernyivci megye Románia területéhez tartozna. 
Lengyelország kapná meg a hajdani lengyel területeket, Zsitomir, Hmelnickij, Ternopil, Ivano-Frankivszk, Rivne, Luck és Ilyvó (Lwow/Lviv megyét. 
Magyarországnak pedig ősi Kárpátalját szánják. Minthogy több, mint egy évezrede magyar…

Így legalább a mai Ukrajna csaknem fele hamar EU-taggá válhatna !!! Ezzel az ukránok nagy vágya is azonnal teljesülne… Nem is kellene várni rá… Zelenszkij is fölvehetné valamelyik új, korszerű állampolgárságot és lehetne akár az EU új-hülye képviselője is…

Az orosz szerzeményeket illetően Zaporozsje vagy kozákosan Zaporizzsja meg Dnyipro talán túlzás… Véleményem szerint ez hagyományosan Kozákországot illeti… Hiszen ennek az új országnak már nem kell tákolatos neve legyen ! Hívhatják végre illendően Kozákországnak !

Vinnyica Romániához csatolása is erős túlzásnak látszik… de majd elválik…

A lengyelekkel jó viszonyt már igen rég óta nem ápoló oroszok, igen méltányosan bán(ná)nak Lengyelország korábbi területi egységét illetően. Szinte összes (Szovjetunió és benne Ukrajna által) elrabolt területét visszakaphatja e tervezet szerint Lengyelország… (Na jó-jó, az észak-keleti csücsök Fehéroroszországnak jutna.)

A II. világháború után a szürke terület a Szovjetunió része lett, a rózsaszín terület pedig Németországtól Lengyelországhoz került

(Talán így még Lengyelország is juttathat vissza Németországnak a Világháború utáni hozományából…)

Itt az idő a Revízióra ! Bizony… Itt az idő az igazságszolgáltatásra ! Igazságot Magyarországnak !!!
Aki nem ezt vallja, az magyar életre méltatlan hazaáruló ! Itt az idő, hogy végre emigráljon a neonáci Ukrajnába !!! Azaz… A maradékába…

Európa átmenetileg vezető buzeráns bábjairól pedig Medvegyev az alábbi bejelentést tette :

„Az egész európai politika jelenleg Oroszországgal szemben az arrogáns bugrisság, a kamaszos infantilizmus és a primitív ostobaság undorító koktélja

„Először arról tettek bejelentést, „hogy meg akarják büntetni Oroszországot, amiért meg akarja védeni az embereket a szenvedéstől, és kiáll az érdekeik mellett”, majd azt a döntést hozták, hogy „darabokra tépik az orosz gazdaságot, és megfosztják az energiaexportból származó pénztől”.

„Később eszükbe jutott, hogy a tél nem marad el, és hogy az alternatív gáz-, olaj- és szénkészletek drágák”.

Eredetiben:

Сначала объявили о намерении строго наказать Россию за её желание защитить страдающих людей и обеспечить свои долгосрочные интересы. Решили, как обычно, порвать российскую экономику в клочья. Лишить денег от экспорта энергоносителей. И ввели тотальные санкции на всё, что горит. Нате!
Наплевать, что в Европе есть огромная промышленность, развитое сельское хозяйство, а граждане Евросоюза хотят жить в тёплых домах с водой. Главное – пусть русские страдают.

Потом спохватились… Вспомнили, что зиму никто не отменял, а альтернативные поставки газа, нефти и угля дороги или просто нереальны. Осознали, как трудно сидеть на трёх стульях. Типа мы и Украине помогаем, и России вредим, но и своя экономика и люди тоже нечужие.

Ajánlott még :

A válság megoldása Ukrajna Trianonja !
A válság megoldása Ukrajna Trianonja !
Ossza meg:

Ha tetszik írásunk, ajánlhatja másoknak is!
A túlélés útja ma magyarul gondolkodni...

A szerzőről

Dr. Szabó László

A MAGYAR KULTURÁLIS ÖRÖKSÉG ALAPÍTVÁNY ALAPÍTÓJA
CSALÁDORVOS, AKI HISZ A CSALÁDBAN,
DE NEM HISZ A GYÓGYÍTHATATLAN BETEGSÉGEKBEN,
NEMZETÜNK BETEGSÉGÉNEK ORVOSLÁSAKÉNT PEDIG HISZ MAGYARORSZÁG FÖLTÁMADÁSÁBAN

Kalendárium