Scroll To Top

Az illegális bevándorlás - vagyis bűnözés - támogatása bűnpártolás !
Érdemes volna a bűnpártoló Európának
végre a jog talajára lépni!

Időszerű vagyok-e?

Valahogy bekúszott a táblagépemre a Pesti Tv. S miközben abált szalonnát reggeliztem, hallgattam a diskurzust a volt debreceni polgármesterrel, aki egyébként most Fidesz alelnök és az Országgyűlésben a rendszerváltás óta folyamatosan ott csücsülő 5 képviselő egyike. Elmondja, hogy ő bizony farmerdzsekiben szavazta meg az EU csatlakozást, mert szerette volna jelezni, hogy nem minden kerek azok közül, amit az EU előírt a csatlakozáshoz. Majdnem a torkomon akadt a falat, mert ezt azért nem gondoltam volna róla. Micsoda bátorság jellemzi ezt az embert Istenem, amikor mindenki fényesen kiöltözik, mint az a bizonyos Pista Jézus nevenapján, ő viszont farmerban feszít, mint egy igazi EU ellenző! Tetszenek ezt érteni ugye?  (Érdemes megnézni az alábbi linket, mert ezeket nem én találtam ki, hanem Kósa mondatait elemzem: https://www.facebook.com/pestitv.hu/videos/851575965658400)

Ő ugyanis NEM a NEEM gombot nyomta mint Simicskó, hanem farmert húzott magára. Ez ám a bátorság! Persze ilyenkor eszembe jut az, hogy az Inconnu művészeti csoport közben plakátot tervezett, és sokan (pl. Budaházy Gyuri is) fellépett a hamis népszavazás, vagyis a 25%-os EU belépés ellen. Ám a Fidesznek egy szava sincs akkor, amikor rendőri erővel megakadályozza a ballib hatalom azt, hogy a szólás- és a véleménynyilvánítás szabadsága okán a nácikhoz és a bolsevik Szovjetunióhoz teljesen hasonló újabb unió elleni plakátok kikerülhessenek az utcára. Pedig az előbb felsorolt értékek állítólag még az EU-nak is ún. alapértékei, a demokráciának pedig egyértelműen azok. (Vagy csak papíron?) Ám a Pesti Tv-én elhangzottakból következtetést lehet levonni, hogy bár tudta Kósa Lajos is, hogy „mibe lépünk bele”, de mégsem lépett fel ellene soha határozottan. Hagyták, hogy a dunántúli zsebszerződésekkel külföldi kézbe kerüljön a termőföld jelentős része, majd a földtörvénnyel ezt bebetonozták. Hagyták, hogy a bankok kirabolják a magyar társadalom hiszékenyebb részét és a saját klientúrájukat kimentve, meghirdették, hogy az ún. devizahitel ügyet rendezték, miközben ma is folynak a kilakoltatások. S mindez csak a jéghegy csúcsa.

Az is érdekes, hogy azok, akik már régóta jelezték, hogy az EU egy szimpla gyarmatosítás, csak épp egészen újszerű, „modern és liberális” változatban működik, nem kaptak szót soha a fősodratú médiában.  A magyar a nép nem is tudhat ezekről, hiszen mindenütt azt reklámozták, hogy az EU pénzekből épülnek, szépülnek a városaink, de azt, hogy  ez mibe került az országnak, csak mostanában kezdte a hatalom kimondani. Sőt azok mellé sem lehetett még 2006 őszén sem odaállni, akik akkor mindezt világosan megfogalmazták. De vajon mi akadályozta akkor a Fideszt, hogy felismerje, a Kossuth téri tüntetők nem ellenük, hanem a Nemzetért álltak ki? Elgondolkodtak-e ezen a hazai politológusok, médiamunkások, véleményformálók tömegei? Vagy csak egyedül a magyar népnek kellene ezt felismerni? S vajon miért nem kapott a 2/3-ot megszerző hatalomtól még egy dicsérő szót sem az a tömeg, amely kitartóan hirdette a Kossuth téren, hogy rendszerváltásra van szükség, mert a bolsevik gazdasági-politikai holdudvar átmentette magát, s az EU láthatóan támogatja is őket. Az ami 2006 október 23-án történt, teljesen ki kellett volna józanítsa a Fidesz vezetést, hiszen ha előbb nem is, de akkor világossá kellett váljon, hogy az EU milyen unió és melyik oldalon áll.

Most viszont eljött a pillanat, hogy Kósa Lajos határozottan fellépjen és most már eszébe jut minden. Az is, hogy bizony az ún. pedofiliát is láthatóan támogatta már akkor is az EU. Sőt már ott tartunk, hogy Saul Alinsky módszereit is felismeri a bölcs Fidesz vezetés az „ártatlan fiatalok és a hatalom” ellentét kapcsán. Sőt a világ egyoldalú felfogása ellen is fel kell szerintük lépni, mert a Fidesz viszont nem egyoldalú?  A sok közpénzbe kerülő újabb Tv műsorvezetője Jeszi – aki az egykori MDF miniszter fiacskája – szépen kibeszélte azt, hogy Kósa Lajos volt az első és legnagyobb troll hazánkban, sőt azt is megpengette, hogy a Befolyás Barométer szerint a 41-ik legbefolyásosabb ember hazánkban. Erre a közlésre gyorsan lecsapott a mi drága Lajosunk és közölte, hogy szeretne felmenni a 42-ik helyre…. (sic)

Bevallom, mindezek ellenére is valóban a kisebbik rossznak tartom a Fideszt, azzal a kitétellel, hogy százszor rosszabb lenne, ha a balliberális rablóbanda kerülne hatalomra. Ám azt világosan kell látni, hogy ha valóban beiktatják Bident, akkor az USA adminisztráció mindenben támogatja majd Sorost és a bankárkaszti lobbistákat azért, hogy hazánkban és mindenütt ahol nem a bankárkaszt liberális-kapitalizmusának elvei a döntőek, eltávolítsák a hatalomból az ún. „viktorokat”.  A pénzvilág ugyanis nem engedte még a demokrata Kennedyt sem tovább ügyködni, amikor elkezdte a FED pénzkiadási monopóliumát megkerülni és állami kétdollárost nyomtatott. De sorolhatnám a kisebb nagyobb „vétségeket”, amiért megbuktattak állami vezetőket. Én azonban nagyon nem szeretném, ha Dobrev lenne az új kancellárunk 2022-ben! S előre is jelzem, mindent, de mindent el fogok követni annak érdekében, hogy ne ő és ne a férje diktálja a magyarságnak a feltételeket a hitelek, az oltások, a kilakoltatások, az adók, a véleménynyilvánítás, stb. kapcsán! A megoldást azonban nem adják ingyen!

Nem lehet fotelforradalmárkodni tovább magyarok, hanem helyre kell állítani a nemzet szövetét úgy, hogy elfelejtjük belőle a pártokat! Hiszen a Nemzet nem lehet sem jobb, sem baloldali!  A Nemzet a legmagasabb szintű LELKI és TUDATI összetartozás, időtlen és CSELEKVŐ kultúrközössége! Olyan cselekvő közösség, amely képes az önvédelemre, de legalább az érdekvédelmi rendszerét felállítja! Véget kell vetnünk tehát a liberális lustaságnak, a tohonya közömbösségnek és helyi közösségeket kell szerveznünk! Olyanokat, amelyek eleinte SZELLEMI KALÁKA-ként működnek, de szükség esetén már fizikailag is önvédelmi körök lehetnek!

Az egyes ember meghal, de a Nemzet örök! – írta le Király B. Izabella egykor helyesen! Ma pedig nem halott hősökre, hanem élő és önszerveződni képes magyarokra van szükség, mert a társadalmi atomizáció – vagyis a magyarság szövetének a teljes szétaprózódása – áll a befejezés előtt. Ennek kell most ellenszegülni és a Nemzet kis helyi köreit létrehozni! S most látszik csak, hogy milyen kárt okozott az a pártos gondolkodás, amely a „polgári körök” mozgalmát kiüresítette és helyette párt katonákat csinált mindazokból, akiket a részérdekek világába be lehetett sorozni! Most látszik igazán, hogy a párt katonáktól elidegenedett a magyar nép zöme, s nagyon is érzi, hogy saját érdekképviselet csak akkor születhet meg, ha túllépünk a pártoskodáson és hatalmi tébolyon, s világossá tesszük még azok számára is, akik eddig nem mentek el szavazni, hogy önfeladásukkal, szavazatuk megtartásával azokat segítik, akik még a mostani rossz helyzetnél is rosszabbat, egy NEMZET-FELSZÁMOLÓ rezsimet akarnak a nyakunkba tenni! Nincs ingyen ebéd! – mondta egykor Furcsán Nyerenc, ám most a neje már a feltétel nélküli alapjövedelemről papol. Nem szabad hinni nekik – hiszen ők a legfőbb becsapók, mert számtalanszor becsaptak már minket –, viszont önszerveződő közösségeket kell létrehoznunk azért, hogy képesek legyünk képviseletet kialakítani a többszörösen kifosztott, lenézett magyarság számára!

Aki megértette mindezt, az hívjon!

Dr. Beke Erzsébet PhD.
e-mail: elybeke2@gmail.com
Telefon: +3630/848-7028

Ossza meg:

Ha tetszik írásunk, ajánlhatja másoknak is!
A túlélés útja ma magyarul gondolkodni...

Szerkesztőségünk természetesen az olvasói levelekkel való egyetértés, vagy egyet nem értés jogát mindenkoron fönntartja.

A szerzőről

Dr. Szabó László

A MAGYAR KULTURÁLIS ÖRÖKSÉG ALAPÍTVÁNY ALAPÍTÓJA
CSALÁDORVOS, AKI HISZ A CSALÁDBAN,
DE NEM HISZ A GYÓGYÍTHATATLAN BETEGSÉGEKBEN,
NEMZETÜNK BETEGSÉGÉNEK ORVOSLÁSAKÉNT PEDIG HISZ MAGYARORSZÁG FÖLTÁMADÁSÁBAN