Scroll To Top

Mindent szabad ma Európában...
csak európai módon gondolkodni meg élni
nem !!!

Dr. Wolfgang Wodarg: Mondjanak NEM-et az injekcióra!

A világösszeesküvést sassoli politikusoknak (már akinek egy szemernyi lelkiismerete még maradt) érdemes lenne odafigyelni a valódi „szakértők”-re is !!! Talán kevesebb lenne a koronás halál meg az oltás-áldozat…

Dr. Wolfgang Wodarg, tűdő- és belgyógyász szakorvos, az Európa Tanács Egészségügyi Bizottságának korábbi elnöke szólal meg a vakcina-terror kapcsán :

„Az utóbbi időben nagyon sokat gondolkoztam és nagyon sok új dolgot tudtam meg! A biotechnológia hihetetlen lendületet vett! Mert azok szolgálatába állt, akik a világot meg akarják változtatni!
Ami idén új azok a géntechnológiai, illetve biotechnológiai alkalmazások, amiket emberek milliárdjaira kényszerítenek rá covid-oltásnak elnevezvén! Nagyon sok különféle fenomén volt, amit láttunk!

Most érkezett egy kevés fény a sötétbe! Mégpedig miután néhány nagyon-nagyok okos tudós, az amerikai VAERS mellékhatások adatbázisát kielemezték. Ugyanis megállapították, hogy nagyon kevés készlet okozta a súlyos mellékhatásokat. Néhány, kevés készlet nagyon veszélyes! Egyesek háromezerszeres kockázatot jelentettek hagyományos oltásokhoz képest!

A spike-proteinek, amint ezt most már tudjuk, az immunsejtek belsejébe képesek behatolni és ottsúlyos zavarokat tudnak okozni és immungyengeséget.

Ami az adatbázis alapján megfigyelhető, hogy egyes készleteknél nagyon sokan betegszenek meg.
Ez viszont azt jelenti, hogy a gyógyszeripari vállalatok, nem minden esetben töltik ugyanazt a készítményekbe!
Jelenleg 128 különböző oltóanyag-gyártó, folytat most klinikai tanulmányokat!
Voltak készítményeik, injekcióik, amelyek háromezerszeres halálozási aránnyal rendelkeztek!

Kedves Orvosok! Ti részt vesztek ebben! Beadjátok ezeket az injekciókat! Kísérleti nyulakká teszitek a pácienseiteket! Tudtátok ezt, hogy itt valamit kipróbálnak?! A weboldalamon forrásokat megadtam és bemutatom ezt!
Ez egy bűncselekmény, ami most zajlik! Ember-kísérletek zajlanak most!
Ez egy nagyon szörnyű dolog, ha kiszolgáltatott emberekből kísérleti nyulakat csinálnak!
Ilyen volt már Németországban és a nürnbergi perhez vezetett! És azok az emberek, akik ezt tették, el lettek ítélve!

Örülök annak, hogy létrejött most egy adatbázis, amiben utána lehet nézni az oltásoknak! „How bad is my bacth” ezt kell beütni a keresőbe. https://www.howbad.info/ Ebből lehet látni, hogy melyik készítmény mennyire volt nagyon veszélyes! És ebben természetesen nincsenek benne a jövendőbeli készítmények! Mondjanak NEM-et az injekcióra!” (Dr. Wolfgang Wodarg)

Olvasói válasz :

Hát Lacikám, mélységesen ki vagyok akadva!

Most estünk át természetesen ezen a pár napos kóron, de február 15 után mégis oltásra hajtanak, ha a karomból ki akarom műttetni a 3 éve bennfelejtett vasakat! Na persze ha nem halasztják még tovább. Meddig húzhatják még????

Kezd elegem lenni az egészségügyi nem-ellátásból. Már csak egy jó kis fémallergia hiányzik!…

Tápai Csaba

Ossza meg:

Ha tetszik írásunk, ajánlhatja másoknak is!
A túlélés útja ma magyarul gondolkodni...

A szerzőről

Admin

Webadminisztrátor