Scroll To Top

Az illegális bevándorlás - vagyis bűnözés - támogatása bűnpártolás !
Érdemes volna a bűnpártoló Európának
végre a jog talajára lépni!

A Kovid kezelése

A múlt hónapban forró téma volt az elrabolt szép magyar város – hajdan második legnagyobb magyar városunk – Nagyvárad vidékén egy bátor kiállású oláh (szó és történelemhamisítással „román”) doktornő, Dr. Flavia Groșan formabontó esete és „rendkívüli kezelési sikere” : Kovid kezelés Nagyváradon

Az esetben talán a legdöbbenetesebb, hogy ez a „kezelési mód” a legkevésbé sem különleges és még kevésbé csodadoktorkodás.
A kezdetektől a „konzervatív” protokollt követve gyógyítom betegeimet magam is. De erről írnom is fölösleges lett volna eddig, hiszen évtizedek milliárdos betegtapasztalata alapozta meg ezt a „bevett” gyakorlatot.
Aki elfogadta, az mind életben van, aki a kórházba ment inkább, azok között már akad elhalálozott… (A legvadabb esetek talán azok, amikor Kovid-negatív beteget löktek föl a Kovid-osztályra… mert volt ilyen halott !!! Szemben a gonoszokkal én nem vádolom a hibázókat, amíg magam nyugton gyógyíthatok…)

Érdemes lenne már végre tudományos alapokra helyezni a gyógykezelést !!!
Ez ennek a rémvírusnak a dolgában máig nem történt meg … A politika süketel meg a sajtó hecckampányol álhírekkel-rémhírekkel mindenhonnan, mintha nem is létezne orvostudomány, meg tudományos vita…

Víruszhiszti és mindennapi rémhírkeltés helyett érdemes tisztázni a vírusgyárból ránkszabadított Kovid 19 (a Bölcsek 19-ese) elleni gyógykezelési irányelveket !

A biztos információhoz, jó, ha vannak megbízható kapcsolatok. Ennek megfelelően néhány évtizedes bizalmi tőke alapján a Szegedi Kovid-osztály professzor-asszonyával egyeztettem…

Rövid összefoglalása így hangzott : a Kovid kezelhető.

Lássuk a szakmai javallatot:

Megelőzésnek és gyógykezelésnek is 1000mg C-vitamin és 6000 NE D3-vitamin !
Valamint cink és szelén.

Megbetegedés esetén: 2×75 mg Tamiflu (Oseltamivir) tabletta és testsúly-kg szerint 0,6-0,8 mg Clexane bőr alá szurizva. Valamint a gyomorpanaszok kivédésére 40 mg-os pantoprazol tabletta javallott a klinikus szerint.

Vegyük hát sorra ez utóbbi hármat:

Az oseltamivir [ejt: oszeltamivir] vírusellenes (antivirális) szer, amelyet az A és B fajtájú influenzavírus fertőzések kezelésére, de megelőzésére is használnak.

Az influenzára utal a kereskedelmi Tamiflu neve is.

Az enoxaparin véralvadásgátló szer, amely naponta adagolva, bőr alá (leggyakrabban a has bőre alá) fecskendezve fejti ki hatását.

Ez a szer Magyarországon Clexane [ejt: klexán] kereskedelmi néven van forgalomban. Használatának legfőbb érve, hogy ez a művírus gyakran a tüdő(v)érrög (pulmonáris embolia) képződésével öl. Ezt védi ki a kevésbé alvadékony vér, azaz a vérzékenyebb ér az enoxaparin (hozzá)adásával. A véralvadásgátlók hosszabbtávon persze a vérzékenység (fokozása) által komoly veszélyeket is rejtenek, így ad(agol)ásuk mindig megfontolandó !

pantoprazol a gyomor fali sejtjeiben, más néven fedősejtjeiben fejti ki hatását, (a protonpumpára hatva) gátolja a gyomorsav (sósav) elválasztását.

Számos pantoprazol készítmény van forgalomban más-más kereskedelmi neveken

A gyomorfekély, ill. ennek súlyosabb változatában a gyomorvérzés a kovid fertőzés esetén fokozottan veszélyeztet. Ennek kivédésére, megállítására a pantoprazol használatos.

A hétköznapi gyakorlat, azaz a mindennapi családorvosi gyakorlat ennél szélesebb látókörű ellátást követel. Megkísérlem ezt röviden összefoglalni:

Ez a ránkszabadított vírus gyakran csak kaput nyit a másodlagos bakteriális fertőzéseknek, így azok kivédése már első lépésben is ajánlott.

Saját javallatom szerint alapvetően a makrolid antibiotikumok azok a széles spektrumú, azaz sokféle kórokozó ellen (még sejtbebújó bacikák, pl. khlamidiák ellen is) hatásos gyógyszercsoport, amely e vírus-gólem, a kovid 19 szövődményei ellen hathatós védelem. A csonkamagyar területeken a makrolidok közül inkább méltán az azithromycin a legfőbb javallat… (Makrolid a klarithromycin is.)

Azithromycin structure.svg
Azithromycin

Ez a hatalmas vegyület (molekula) maga is értelmezi, hogy miért nevezik makrolid-nak, vagy makrolakton-nak, hiszen (hatalmas) nagy (8-tól akár 62 szénszámú) lakton-gyűrűs alapszerkezetű…

Magam a minősége miatt az Azi Sandoz kereskedelmi néven futó 500 mg-os kiszerelést ajánlom este egy tabletta formájában.

A legtermészetesebb módon a nehézlégzésre a theophyllin készítményeket ajánlom és írom, amelyek valóban megkönnyítik a betegek légzését.

A theophyllin pálci-bogyómodellje

A tea leveléből kivont anyag neve a latin thea‚ ‘tea’ és az óhellén φύλλον [ejt: phüllon], ‘levél’ összetételéből származik. 1888-ban a német Albrecht Kossel vonta ki először ezt a gyógyanyagot és ő is adta bölcs nevét.[P][Th] Csaknem száz esztendeje már tablettás formában is elérhető. Számos életet mentettem már meg vele, tablettás formában, vagy érbe adott oldatos alakjában is…
Az emberiség ellenes “bölcsek”, azaz a kovid 19 elleni küzdelemben is bevált mindennapi fegyverem…

A természetes alapú gyógymódok közül pedig a kanalas orvosságok használata is alapvető, mint például a kakukkfűkivonat. A kakukkfű, kakucskafű vagy vadcsombor csodáját már az óhellének is ismerték θύμος [ejt: thümosz] néven. Innen e fajok „tudományos” latin nemzetségneve a Thymus is.

A mezei kakukkfű (Thymus serphyllum) bájos virágai (Szabi237 képe)

A természetgyógyászat ma is illóolajokat ajánl az antibiotikumok helyett… gyakran „természetes antibiotikum”-ként is emlegetik…

Attól, hogy régi (pár ezer éves egy gyógygyakorlat), még remekül működik a beteg „modern” korban is. A kamilla is gyógysegítség, főleg a megelőzésben, vagy a fölső és alsó léghurutok átgőzölésében. 

Ha a vírustól való rettegés (gyáva telefondoktorkodás) helyett hittel gyógyítunk, akkor betegeinknek nem kell eljutnia lélegeztető gépig !

Telefondoktorkodás

A telefondoktorkodás vakon gyógyítás, de még inkább vakon kezelés ! Rendkívül sok veszélyt rejt… még akkor is, ha tapasztalt orvos évtizedek óta ismeri a betegeit…

Ha a vírustól való rettegés (gyáva telefondoktorkodás) helyett hittel gyógyítunk, akkor betegeinknek nem kell eljutnia lélegeztető gépig!

A telefondoktorkodás vakon gyógyítás, de még inkább vakon kezelés! Rendkívül sok veszélyt rejt… még akkor is, ha tapasztalt orvos évtizedek óta ismeri a betegeit…

Csodagyógyszerek ?!

Eléggé kiforratlan még a (Kovidra ható) csodagyógyszerek köre. De bizonyosan ide sorolható pl. az ivermektin.

Az ivermektin pálcimodellje

Ez a gyógyszer 1975 óta ismeretes. 1981-től vonták orvosi használatba. A föltalálói William Campbell és Szatosi Ómura 2015-ben Nobel-díjat is kaptak érte. De eddig főleg féregölőként volt ismeretes, no meg a tetves Angliában tetűirtóként is… 
Most azonban bizonyos „haladó” körök e vírus ellen is ajánlják. Egyik fülészeti klinikánk esze is vallja, hogy e szernek köszönheti csodás gyógyulását…
Az ivermektin vírusellenes használata egyébiránt nem is egészen új keletű. Kísérletek folynak legalább 2016 óta vírusellenes használatára sárgaláz és csikungunya fertőzések esetében…

Védőoltások ?!
Be kellene végre valljuk: A Kovid védőoltások gyerekcipőben járnak. Csak reményked(het)ünk bennük, de bizonyosságot még a gyártó se tud. Csak arra emlékeztetném a most ezért ellenem zúdulókat: Mit is ígértek a hatékonyságáról?! … Mit is ígérnek a hatékonyságáról?!
Szinte hétről hétre változik… Eredetileg egy oltásról volt szó… azután már kétszeri oltásról… ma már „oltakozás”-ról beszélünk, hiszen talán három is kell, de lehet, hogy még az sem elég !!! Dupla oltás dupla haszon. Tripla oltás tripla haszon. A gyártónak. Amíg „ingyen” van, addig természetesen az adófizetők pénzéből… Játszadoznak a pénzvilág legnagyobb kajmánjai…
És meddig tart az oltás védő hatása? Fél évig?! Hát igazán gratulálok a csúcsteljesítményhez! Ilyen impotens védőoltás eddig még nem volt a világon!!! A legrövidebb hatású oltás a sárgaláz oltás volt, amit évente ismételni kellett ! Egy oltást egy évente !!!
Ha a magyar stratégiai oltóanyagközpontot nem veri szét az előző antimagyar kormány, akkor most már készen lehetne a magyar védőoltás. Magyar polgárként, harmadik generációs magyar orvosként csak a magyar oltást várom, mert az lesz, amiben leginkább megbízhatunk!

Dr. Sz. L.

Az orvosi, azazhogy gyógyítói bátorságnak százezernyi példája van…
Zóroasztártól Buddán és Jézuson át a hétköznapibb orvosokig.

Szánalmasan szétrabolt magyar jelenünkben…
Magyar filmipar híján…
Csak eggyetlen filmet hadd ajánljak !
The Painted Veil – fordításában festőien alliterálva Festett fátyol (hivatalosan, de szánalmasan rosszul fordítva Színes fátyol) :

Festett fátyolSzínes fátyol (2006), film, full, teljes 1:59:40

Ossza meg:

Ha tetszik írásunk, ajánlhatja másoknak is!
A túlélés útja ma magyarul gondolkodni...

A szerzőről

Dr. Szabó László

A MAGYAR KULTURÁLIS ÖRÖKSÉG ALAPÍTVÁNY ALAPÍTÓJA
CSALÁDORVOS, AKI HISZ A CSALÁDBAN,
DE NEM HISZ A GYÓGYÍTHATATLAN BETEGSÉGEKBEN,
NEMZETÜNK BETEGSÉGÉNEK ORVOSLÁSAKÉNT PEDIG HISZ MAGYARORSZÁG FÖLTÁMADÁSÁBAN

Kalendárium