Scroll To Top

Magyarok vagyunk meg székelyek,
Kirekesztők kíméljenek !

Van-e gond az orrgarati mintavevő pálcikákkal?

Többektől hallottam, hogy a PCR nasopharyngeal test swab (orrgarati mintavevő pálcikák Sz.) használata több napig is elhúzódó akut reakciót váltott ki, ezért bevizsgáltattam egy ilyen pálcát. Fénykép csatolva:

Érdekes módon a csomagolása semmilyen gyártói információt nem tartalmaz, ami a gyógyszertörvény megsértése, mivel minden gyógyászatban használt termék nyomon követhető kell, hogy legyen. Scanning (pásztázó Sz.) elektron-mikroszkopikus vizsgálata valamilyen műszálra utal, ami jelentős mennyiségben alumíniumot és szilíciumot tartalmaz, ami eléggé érthetetlen (vizsgálati eredmény csatolva):

Tettem egy hivatalos bejelentést erről az OGYEI-nek, de nem reagáltak rá, dacára annak, hogy több emlékeztetőt is küldtem.

Érdemes lenne a nyilvánossággal ezt is megosztani !

Grandics Péter

Friss hír:

Ma kaptam választ az OGYEI-től a beadványomra. Ők megállapítják, hogy a teszt pálcika csomagolása szabálytalan:
„Jelen bejelentése alapján nem áll módjában az OGYÉI-nek piacfelügyeleti eljárást indítani, miután a kifogásolt termék értékesítési láncában egyetlen gazdasági szereplő adata sem áll rendelkezésre, a termék nem beazonosítható. Amennyiben megjelöli hogy mely gazdasági szereplőnél történt az eszköz felhasználása, vagy mely gazdasági szereplő adta az eszközt használatba, úgy az OGYÉI-nek lenne lehetősége vizsgálatot indítani, miután a megküldött fénykép alapján az látható, hogy a jogszerű forgalmazás feltételeinek nem felel meg a termék csomagolása, mert nem azonosítható be a gyártója.”

Aki tud, segítsen abban, hogy megtaláljuk a pálcának a forgalmazóit, mert azon keresztül eljuthatunk a gyartóhoz.

Üdvözlettel: Grandics Péter

Ossza meg:

Ha tetszik írásunk, ajánlhatja másoknak is!
A túlélés útja ma magyarul gondolkodni...

Szerkesztőségünk természetesen az olvasói levelekkel való egyetértés, vagy egyet nem értés jogát mindenkoron fönntartja.

A szerzőről

Admin

Webadminisztrátor

Kalendárium

Illő napi filmajánló