Scroll To Top

Szúnyogirtásnak hazudott tömeges pillangó-pusztításkor, szitakötő-mészárláskor, katica-gyilkoláskor és a következményes békairtáskor meg fecskétlenítéskor hol vannak az állatvédők ???

MEGDŐLNEK AZ OTP ÉS AZ ERSTE DEVIZÁS SZERZŐDÉSEI?

Cikkek 2018. jan. 20.

Bár 2018-at írunk, mégis újabb és újabb bizonyítékok kerülnek elő, melyek igazolják, hogy általánosságban a „devizahitel” elnevezésű szerződések –a bank tisztességtelensége, és a szerződésszegése folytán (is) érvénytelenek.

Azt már tudjuk, hogy az átvert ügyfelek „deviza”-hitel néven valójában egy nagy kockázatú befektetési ügyletet kötöttek a bankokkal. Azt is tudjuk, hogy a bankok erről nem tájékoztatták az ügyfeleiket.

Most viszont egy olyan videó került, amelyben a CÖF (Civil Összefogás Fórum) egy korábbi sajtótájékoztató keretében számolt be a hallgatóságnak és az újságíróknak arról, hogy az OTP Bank, a Bankó nevű hivatalos ügyféltájékoztatójában világosan leírta, hogy árfolyamgaranciát kínál a CHF alapú lakás és jelzáloghitelekre.

Az OTP Bank után az Erste bank is említésre kerül, ahol a szerződésből idéz részleteket az előadó. Ez is erősíti azt a tényt, hogy „devizahitel” néven csak egy swap ügyleteket tartalmazó befektetési szerződést kötöttek a bankok az átvert károsultakkal.

Érthetetlen, hogy ezek után a parlament a forint „forintosításával” (forintosítási törvény) miért kényszeritette rá az átvert adósokat az eredeti szerződés életben tartására, melynek jogfolytonos következménye a jelenlegi állapot.

(A videó után újabb videó)


Forrás: Nemzeti Civil Kontroll – MEGDŐLNEK AZ OTP ÉS AZ ERSTE DEVIZÁS SZERZŐDÉSEI?

Ossza meg:

Ha tetszik írásunk, ajánlhatja másoknak is!
A túlélés útja ma magyarul gondolkodni...

A szerzőről

Nemzeti Civil Kontroll

Kalendárium