Scroll To Top

„Most jer : bölcs eleink hamvait tiszteljed,
Virágot szórj rájuk! - Tettüket kövessed !” (Vedres István)

Legyen Kallós Zoltán az Europa Nostra közönségdíjasa!

Legyen Kallós Zoltán az Europa Nostra közönségdíjasa!

Az Európai Bizottság és az Europa Nostra április 5-én hozta nyilvánosságra az idei Europa Nostra díjazottak névsorát. Jelölésünk által Kallós Zoltán 2017-ben egyedüli magyarként nyerte el ezt a rangos elismerést és most rajtunk áll, hogy a közönségdíjat is megszavazzuk neki. Mutassuk fel az európai közönség előtt: Zoli bácsi munkájára a magyar nemzet egésze elismeréssel és büszkeséggel tekint! Támogassuk őt szavazatunkkal, legyen ő az Europa Nostra közönségdíjasa!
Köszönettel: Sógor Csaba

Szavazni május 3-ig a http://vote.europanostra.org/ oldalon lehet. Kallós Zoltánt elsőként megjelölve, összesen három nyertes projektet kell kiválasztani a szavazáskor. Majd meg kell adnunk a nevünket és az email címünket, amelyre érkezik egy visszaigazoló levél az Europa Nostrától. A szavazatunk csupán akkor lesz érvényes, ha azt a visszaigazoló levélben a „Confirm your vote” linkre kattintva megerősítjük.

Mr. Zoltán Kallós, Transylvania, ROMANIA (Dedicated Service)

Mr. Zoltán Kallós has devotedly compiled collections of music, dance, storytelling and crafts of the Hungarian, Romanian, Saxon and Roma communities of Transylvania for over 70 years. The jury highlights that Mr. Zoltán Kallós has dedicated his life to the preservation of the culture of diverse groups in the Carpathian basin and has done so even in times of profound adversity.

Kedves Barátaim!

Május 3-ig lehet még szavazni az Europa Nostra közönségdíj jelöltjeire.
Köztük van egy kiváló, számos, magas elismeréssel rendelkező, tősgyökeres, erdélyi magyar ember, még ha a vote.europanostra.org honlapon őt románnak is nevezi.

Nem kell mást tenni, mint ezt a honlapcímet beírni a számítógépen, a gördülő menüben lefelé haladva megkeresni Kallós Zoltán fényképét és a mellette lévő Vote (szavazz) feliratra kattintani.

Jó szívvel ajánlom mindenkinek, hogy tegye meg!

Éhn József

Ossza meg:

Ha tetszik írásunk, ajánlhatja másoknak is!
A túlélés útja ma magyarul gondolkodni...

Szerkesztőségünk természetesen az olvasói levelekkel való egyetértés, vagy egyet nem értés jogát mindenkoron fönntartja.

A szerzőről

Admin

Webadminisztrátor

Kalendárium