Scroll To Top

Szúnyogirtásnak hazudott tömeges pillangó-pusztításkor és a következményes békairtáskor meg fecskétlenítéskor hol vannak az állatvédők ???

Zelenszkij titkos múltja…

Az ukrán függetlenség napján itt az idő, hogy a kozákok büszke népe Z-től, az idegenszívű, lelketlen mészárostól is független legyen ! A világháború óta nem szárad senkinek a lelkén ennyi áldozat e térségben, mint e szociopata ügynökén ! Ez a métely felelős UKRAJNA széteséséért…

Forrás : https://vilaghelyzete.substack.com/p/scott-ritter-nyomozasa-zelenszkijt

Scott Ritter nyomozása eredménye : Zelenszkijt brit titkos ügynökként juttatták hatalomra

A 2015 és 2019 között vetített “A nép szolgája” TV-műsor indította el az ukrán elnököt a politikai karrierjén. Ez is tervezett volt…

A sorozattal remekül szemléltették, miként lehet manipulálni az ukrán népet, valamint arra is rávilágítottak, hogy hogyan válhat egy színész egy ország elnökévé.

Éric Denese egykori magas rangú francia hírszerző tiszt véleménye szerint a filmszerep tulajdonképpen fölkészítette Zelenszkijt arra, hogy valóban Ukrajna vezetőjévé váljon.

Közvetlen a sorozatot követően indult Zelenszkij az elnökválasztáson 2019-ben, ami rendkívül ügyes manipulációnak bizonyult. Scott Ritter fölhívja rá a figyelmet, hogy az emberiség valaha volt legjobb előválasztási kampányának bizonyult az, hogy a sorozat harmadik évada mindössze négy nappal a 2019-es elnökválasztási kampány előtt jelent meg.

Az eredmények is azt támasztják alá, a valóságban remekül működött ez a módszer, Zelenszkij ugyanis elsöprő fölénnyel, 73,23 százalékkal nyerte az első fordulót. 

Scott Ritter elmondása alapján ezt a forgatókönyvet bizonyára nem Ukrajna találta ki, hasonló koncepció alapján jelent meg 2003-ban az Államfőnök című amerikai vígjáték is, amelyben egy négert az USA elnökévé választanak.

Ha ez a forgatókönyv működött Amerikában, akkor vajon egy olyan országban, amely Oroszországgal határos, vajon miért ne működhetne. Ez az egész nem más, mint egy titkosszolgálat gondosan előkészített akciója.

A szakértő egyúttal egy 2018-ban készült interjúrészletet is felidézett, melyben Zelenszkij mögött egy milliárdos ukrán oligarcha, Ihor Kolomojszkij állt, akivel kapcsolatban maga az ukrán elnök is beismerte, hogy több filmen is együtt dolgoztak. Tehát Kalamajka úr volt a „puccs” főszervezője…

Kolomojszkij azonban több korrupciós ügybe is belekeveredett, ami miatt február elején házkutatást tartottak nála. Ritter szerint pedig a 2021-ben megjelent Pandora-iratok Zelenszkij korruptságáról tanúskodnak. De a mutyizmus és benne Kalamajka úr a Mai Ukrajna építőeleme…

A dokumentum kiemelte, hogy  hogy 35 jelenlegi és volt vezető offshore cégeket és számlákat nyitott, köztük Zelenszkij is, akinek külföldi cége 2012 és 2016 között 41 millió dollárt termelt. Mivel is ?!

Ám ez még nem minden, Scott Ritter arról is beszélt, Zelenszkij mögött a brit hírszerzés áll.

A szakértő állítását azzal támasztotta alá, hogy az ukrán elnök 2020 októberében Londonban titokban találkozott az MI-6 vezetőjével, Richard Moore-ral. Ez igen szokatlan és különös : Egy ország elnöke négyszemközt találkozik egy másik ország kémfőnökével…

Ritter szerint az nem megszokott dolog, hogy egy háborúban álló állam vezetője egy külföldi hírszerző szolgálat képviselőjével találkozzon. Hozzátette: a megbeszélés csakis azt jelentheti, hogy Zelenszkij brit ügynök, aki közvetlenül az MI-6 vezetőjének az irányítása alatt áll, és a brit hírszerzés is megfigyeli.

Ritter kitért Zelenszkij 2022 tavaszán Bucsában tett látogatására is, amikor az őt körülvevő egyik fegyveres ruháján fordítva volt az ukrán zászló.

A szakértő szerint ha ez egy ukrán katonával történt volna, az állami jelképek megsértése miatt szigorú büntetést kapott volna, a külföldieknek azonban megengedett ez a tévedés. 

A volt amerikai hírszerző egyébként rendkívül sokat foglalkozik Oroszországgal, nemrég közel egy hónapos könyvbemutató körutat tartott az országban, melynek során új, Leszerelés a peresztrojka idején című kiadványát népszerűsítette, derült ki a Times Union cikkéből.

A cikk kiemelte, hogy Scott Ritter szerint Vlagyimir Putyin orosz elnök minden idők egyik legnagyobb vezetőjeként vonul be a történelembe, hozzátéve, csak Putyinnak köszönhető, hogy Oroszország ma létezik, sőt nem csak létezik, hanem virágzik.

Forrás: Magyar Nemzet / VilagHelyzete / Times Union

https://vilaghelyzete.substack.com/p/scott-ritter-nyomozasa-zelenszkijt

Ajánlott még :

Kak to tak – Putyin meg Zelenszkij
KAK TO TAK – PUTYIN MEG ZELENSZKIJ

Egy igen beszédes képsor a két „harcos” vezetőről… 

Itt az idő Ukrajna Trianonjára ! – Kissinger 100. szülinapján
ITT AZ IDŐ UKRAJNA TRIANONJÁRA ! – KISSINGER 100. SZÜLINAPJÁN
Ruszkik haza ! – Ukránok haza !!!
RUSZKIK HAZA ! – UKRÁNOK HAZA !!!
Ossza meg:

Ha tetszik írásunk, ajánlhatja másoknak is!
A túlélés útja ma magyarul gondolkodni...

A szerzőről

Dr. Szabó László

A MAGYAR KULTURÁLIS ÖRÖKSÉG ALAPÍTVÁNY ALAPÍTÓJA
CSALÁDORVOS, AKI HISZ A CSALÁDBAN,
DE NEM HISZ A GYÓGYÍTHATATLAN BETEGSÉGEKBEN,
NEMZETÜNK BETEGSÉGÉNEK ORVOSLÁSAKÉNT PEDIG HISZ MAGYARORSZÁG FÖLTÁMADÁSÁBAN

Kalendárium