Scroll To Top

Tögye csak mindönki, amit tönnie köll,
És mindön úgy lössz, ahogy lönnie köll !

Bioterrorizmus – Sorosék lakossággyérítő programja

Pártállástól függetlenül érdemes elolvasni az alábbi írást, mert olyanokról szól a szerző, amiket nem igen gondoltunk még át…

Bioterrorizmus – A MIGRÁCIÓ  ÉS A SOROS-TERV ELLENI ÉRVEK

Tudta ezt a migráns áradatról? Nem mindenki terrorista közülük, de mind bioterrorista!

Már több millió közülük itt él Európában, de Soros, és a migrációt itthon támogatók Magyarországra is több tízezer bioterroristát szeretnének betelepíteni, hogy ne legyen senki biztonságban országunkban.

Ha valaki Magyarországból Afrikába vagy Ázsiába utazik, akkor fel kell keresnie az orvosát, és meg kell tőle kérdeznie, hogy milyen védőoltást célszerű kapnia, ha például azokba az országokba utazik, ahonnan a migránsok tömegei özönlenek Európába. Az ott élő emberek szervezete már alkalmazkodott az ottani helyi kórokozókhoz, és nem terheli meg úgy a szervezetüket egy-egy fertőzés, mint azokét, akik nem ott születtek, nem ott élnek. Ha ezek az emberek Európába jönnek, ahol a lakosság immunrendszere még nem alakított ki megfelelő védelmet a migránsok által behurcolt kórokozókkal szemben, akkor megfertőzik az európaiakat.

A napokban ütötte fel a fejét a kanyaró járvány Románia, Ukrajna és Szerbia felől, mert újabban ezeken az országokon keresztül próbálkoznak Magyarországra és azon keresztül Nyugat Európába jutni. Sajnos ukrajnai magyar területen, már magyar származású gyermek áldozatot is követelt a kanyaró!

De nem csak a kanyaró, hanem Európában ismeretlen TBC kórokozó (pl.: az atípusos tüdőgyulladásé) is megjelent, amellyel szemben az európaiak szervezete nem védett.

Ugyanígy Svédországban több mint 300 %-al nőtt az AIDS-es megbetegedettek száma, de az egyéb nemi betegségek száma még ettől is jóval nagyobb arányban nőtt. Malmőből például pánikszerűen költöznek el svédek, mert a migránsok bandákba szerveződve veszélyeztetik az ott lakók életét és biztonságát. A nők és a lánygyermekek sehol sincsenek Európában biztonságban, ahol migránsokat telepítettek le! Nem lenne jó, ha lányainknak és asszonyainknak a migránsok erőszakos nemi cselekményei miatt állandó félelemben kellene élniük országunkban, hogy a migránsok meg ne erőszakolják őket, mivel a szélsőséges iszlám-vallási irányzatok szerint az ilyen erőszak nem bűncselekmény, hanem dicsőség!

Köztudott, hogy a migránsok legtöbbje, ahol megfordul, hatalmas szeméthegyeket hátra hagyva, nem éppen megfelelő higiéniával él…

Nem használnak WC-papírt(!), és ha egy ilyen kezű migráns megfog bármit a közlekedési eszközökön, vagy közforgalmú helyeken, mosdókban, WC-kben, stb, akkor megfertőzi a gyanútlan és megfelelő védelemmel nem felkészült szervezetű embereket.

Tehát véleményem szerint ezzel egy bioterrorizmust hoztak Európára és sajnos ránk, magyarokra is, mivel nagyon sokan megbetegedtek már eddig is közülünk. Az általuk behozott vírusokat és baktériumokat és az azok által előidézett betegségeket megfelelő tapasztalat hiányában nem ismerik fel elsőre az egészségügyben, s emiatt már történtek halálesetek és súlyos megbetegedések is Európában és nálunk is.

Ez amolyan rejtett bioterrorizmus Európa népe ellen, ugyanis az ázsiai, afrikai kórokozókat még azok is behozzák Európába, akik  higiénikusabban élnek, mint a migránsok tízezrei. Lehet, hogy Sorosék azt akarják, hogy ez által is gyérüljön a magyar és az európai lakosság?

Itt van például Szegeden az Ahmed-féle migráns per, ahol egy volt szocialista igazságügyi miniszter védi a terrorista migránsot egy szocialista vezetésű megyei városban, ahol maga a vezető kijelentette, hogy ha tehetné, akkor első intézkedése lenne lebontani az országot és az országhatárt védő kerítést. Szerencsére a bíróságot nem fogja tudni befolyásolni még így választások előtt sem, hogy az MSZP politikai nyomásának hatására felmentse Ahmedet, aki bizonyítottan terrorista, mivel több útlevéllel is rendelkezett az elfogásakor, mégsem a hivatalos úton lépett az országba, vagy Európába, hanem illegálisan, hogy ne kerüljön a biztonsági erők látókörébe! Ő tehát nem csak bioterrorista, hanem valódi terrorista, és ha nem fogták volna le a magyar hatóságok, akkor ki tudja, hogy már hány ember élete száradna a lelkén Európában, vagy itthon is. Ilyen embert és ehhez hasonló embereket szeretnének a magyar ellenzéki pártok országunkra szabadítani?

A migrációt szervező Sorosék egy világ-lakossággyérítést szeretnének elérni a migrációval nem csak a magyarok és az európaiak, hanem magukkal migránsokkal szemben is, csak azok annyira tudatlanok az ilyenekben, hogy nem veszik észre a rájuk leselkedő veszélyeket, melyek az alábbiak:

-A migránsok immunrendszere sincs felkészülve az Európában jelenlévő kórokozókkal (vírusok, baktériumok, paraziták, stb) szembeni védelemre. Tehát az ő immunrendszerüket pedig a mi kórokozóink támadják meg, melyekkel szemben mi védettek vagyunk, és okoznak náluk betegségeket és elhalálozásokat is. A 2015-ös migrációs-hullám óta napjainkig több mint 300 ezer migráns tűnt el (az élők sorából?), és hozzátartozóik is eredménytelenül keresik őket, és a hatóságok sem tudják, hogy hova tűntek!? Érdekes, hogy egyes nyugati országokban megszűnt a szerv-donorok toborzása. Ez már tömeggyilkosság velük szemben is, és akik a migrációt támogatják semmivel sem különbek az auschwitzi hóhéroktól!!!

Ha egy fehérbőrű európai Ázsiába, vagy Afrikába megy, akkor ott a jóval több napsütéses óraszám miatt lebarnul, hogy a szervezete így védekezzen a napsütés káros hatásaival szemben, valamint azzal szemben, hogy a szervezetében ne termelődjön a szükségesnél több D3 vitamin. Ha viszont egy fekete, vagy sötét bőrű (a továbbiakban színesbőrű) jön Európába és különösen Észak-Európába, akkor az ő bőrük nem fehéredik ki az általuk megszokottól jóval kevesebb napsütés miatt. A Nap sugarai sokkal hegyesebb beesési szögben érik a színesbőrűek testfelületeit, ráadásul a hidegebb időjárás miatt a ruházataik jóval kevesebb szabad bőrfelületet adnak a Nap sugarai számára. Emiatt szervezetükben nem termelődik megfelelő D3 vitamin, és nagyon kevesen vannak közöttük, akik ezt a veszélyt felismerve (nagyon alacsony tudás- és intelligencia szinttel rendelkeznek, ezért is tudják őket beszervezni a szélsőséges iszlám szervezetek!), megfelelő dózisban, táplálék-kiegészítőkkel pótolják a szervezetük számára a hiányzó D3 vitamint (még egy ezrelékük sem szed D3 vitamint!).

A D3 vitamin hiány miatt csontozataik meggyengülnek, elkezdődik náluk a csontritkulás valamint a vörös csontvelőik gyengülése miatt vérképző szerveik sem termelnek elegendő mennyiségű és megfelelő minőségű vért. Svédországban dolgozó orvos ismerőseim elmondták, hogy a színesbőrűek között a 30 év felettieknél már elkezdődik a csontritkulás és a vérképző szervek zavarai miatti megbetegedés. Ez túl nagy terhet ró az adott ország egészségügyi ellátó rendszerére, valamint a munkaképességük csökkenése miatt fiatalon leszázalékolásra kerülnek, és segélyezni kell őket, amíg élnek. A migráns segélyesek nagy száma miatt az adott ország állampolgárainak segélyre szorultjai is hátrányba kerülnek!! Érdekes még az is, hogy a bőrszín miatti D3 vitaminhiányban megbetegedettek között kevesen érik meg az 50. életévüket. Akik pedig idősebb korban kerültek migránsként Észak-Európa, Nyugat-Európa országaiba, azok pedig átlagosan, az említett okok miatt, 10 éven belül elhaláloznak.

Sorosék lakossággyérítő programja ezen országokban már jól működik ma is. Ha valaki nem is keresztény, de függetlenül attól, hogy milyen pártállású, és jobb érzésű ember, akkor nem támogatja ezt a bennünket is és a migránsokat is gyérítő hóhérok programjait. Kérek mindenkit, hogy gondolkozzon el azon, hogy milyen veszélyeket zúdíthatnak népünkre és Európára azok, akik a migrációt és az országunk határait védő kerítést lebontását támogatják. Jómagam több diplomával rendelkezem (mérnöki, rendvédelmi, valláselméleti, pedagógusi, egészségügyi). 71 évem alatt atlétaként éltem, (1963 óta dobálom a kalapácsot) s jelenleg az Alba Regia Atlétikai Klub szenior atlétájaként. Minden földrészen, összesen 50 országban jártam (nyertem veterán olimpiát és többszörös világ- Európa- és magyar bajnok vagyok) és szereztem tapasztalatot, mint alternatív-, természet- és népi gyógyító az ottaniak életéről, betegségeikről és azoknak okairól. Ezért megfelelő tapasztalatokat szerezve átlátom Sorosék mesterkedéseinek következményeit, melyre ezúton szeretném felhívni honfitársaim figyelmét a közelgő választások előtt, hogy menjenek el szavazni és szavazataikkal akadályozzák meg, hogy a bioterroristák migráns- és magyar gyérítő programjai valósuljanak meg Magyarországon.

Ha sikerül Sorosék terveit keresztülhúzni, akkor egyre több nép és ország fog fellépni a Soros-tervet támogatókkal szemben, ezért fontos, hogy szavazatainkkal védjük meg Európa és országunk keresztény értékeit,  biztonságát és egészségét!

Dr.Weixl-Várhegyi László

nyugdíjas rendőr alezredes,
az International Police Association, a Magyar Természetgyógyászok és Életreformerek Tudományos Egyesületének és az AMORC Rózsakeresztes Rend tagja

www.vitaminstation.hu

Ossza meg:

Ha tetszik írásunk, ajánlhatja másoknak is!
A túlélés útja ma magyarul gondolkodni...

A szerzőről

Dr.Weixl-Várhegyi László

Kalendárium