Scroll To Top

„Most jer : bölcs eleink hamvait tiszteljed,
Virágot szórj rájuk! - Tettüket kövessed !” (Vedres István)

Egy menekült migráns vallomása

„Adjátok vissza a szavak igazi értelmét!” (Budda)

Migránsok, menekültek? – Hát ugyan kik ezek? Mik ezek?

Ennyi sok év émelyítő agymos(lékol)ás után őszinte szavaimmal bizonyosan megbotránkozást keltek a Kárpátok között. De kimondom végre:
A migráns én magam vagyok!

Más „migránsok”?! Még a nevükkel is módszeresen hazudoznak!
A kerítésszaggatókkal, bűnvándorlókkal (illegális határsértegetőkkel), a tömeggyilkos fasiszlámmal, a bestiális gyilkosokkal engem egy lapon ne említsenek!
A „migráns”, azaz magyarul a „vándor” én magam vagyok. Félmillió hasonsorsú honfitársammal egyetemben…

Migrálgatok… vagyis vándorolgatok… kifosztott Hazám, Magyarország és a dúsgazdag (gyarmati) örökségéből (f)osztogató Britannia között… kétezer kilométer oda… sűrű güzü robot… majd kétezer kilométer vissza… (A schengeni határok között…)
Csak azért, hogy eltartsam a családomat. No meg persze, hogy hazahozzak valamennyit a modern labancoktól az elhordott pénzből az én többreérdemes Hazámnak…
Szívesebben élnék persze itthon. Ebben az segítene a legjobban, ha nem lenne nagyságrendi (tízszeres) különbség a fizetésekben! Költhetne például erre – az európai polgárokra – az EU! Fejenként 78 millió forintot évente! Éppen annyit, amennyit fejenként a kerítésszaggatókra szán… (Ennyi fizetéskiegészítésből már igazán szívesen bevállalnék itthon egy szíriai keresztény családot – valódi háborús „menekültek”-et – is koszt kvártélyra…)

Ahogyan egy bölcs brit bennszülött „born and bread British” kollégám néhány éve a helyzetemet jellemezte: „temporary economic refugee”, azaz „időszakos gazdasági menekült” vagyok! (Britanniában)

No! Hát a migráns is, meg a menekült is én magam vagyok az angol értelmiség tanúsága szerint. Így hát bátran szólhatok migráns és menekülttársaimért. A négymillió lengyel testvérünkön túl az Angliába számüldözött magyarokért… a számuk már csaknem fél millió! Több, mint 56 menekültje! Csak Londonban már 300 ezer él belőlü(n)k… Így London mára már valóban a második legnagyobb magyar(lakta) város! Trendi mód: muzulmán paki polgármesterrel…

Tíz esztendeje egy hazaáruló, idegenszívű nemzetvesztő miniszterelnök „Gyúr csótány” azt rikoltotta: „El lehet innen menni”! Igen. Őt, a kirekesztőt kellett volna menten elüldözni! Válságövezetbe. Mondjuk Líbiába, Szíriába… vagy esetleg a „szabad nyugat” által vérébe fojtott, kiéheztetett, bár amúgy is nyomorgó Jemenbe. Ott végre megértené és méltán méltatná a Magyarok Istenét! De szittya magyarok már nemigen léteznek e planétán. Így hát nem volt, aki őt a helyére küldje, tisztességgel elüldözze! Oda, ahova való. Egy véres válságövezetbe. Ahol már nem ő a fosztogató, háttérhatalom által védelmezett harácsoló, hanem maga az áldozat! Aztán majd ábrándozhat migrálgatásról! Ha túléli saját aljas politikájának következményeit…

Ez a kirekesztő azonban ma is uszít. Magyarok ellen magyar pénzből…

Oszmánnál is gyilkosabb fasiszlámot hazudik ártatlan szüzeknek, háborodottan szerecsenmosdat, tömeggyilkos perverzek tömeges betelepítését követeli békében meglágyult szivünkbe.

Mi meg még mindig tűrjük.

A kirekesztőt, aki saját sokezeréves földünkről űzetne el bennünket ördögien bestiális,  gyilkos idegenekkel. Örökre.

Mint valódi menekült és migráns, – akit senki sem védett meg a Brexit kirekesztő rasszizmusától – megkérdezem hát: Kik ezek a határainkon tolongó idegen népek?

A kerítésszaggató bűnözők – mert illegális határsértők – 95%-a nem menekült! Nem migráns, hanem egy bűnszövetkezet által finanszírott népvándorlás hadserege! – Ne játsszuk tovább a hígagyú hibbantat! E fiatal férfitömegek Európa polgárháborúit, a földrész lángbaborítását előkészítendő küldettek ide!

Ha a kerítésszaggató muzulmánok „menekültek” lennének, akkor már régen otthonra leltek volna dúsgazdag hittársaiknál, a szomszédos Szaudi Arábiában, vagy a többi pénzben feredőző Arab Emirségekben. Otthonukhoz néhány ezer kilométerrel közelebb !!!

Ők azonban valami érthetetlen okból néhány száz kilométer helyett néhány ezret kívántak vándorolni, idegen vallású fura népekhez, akiket gyaúr szokásaik miatt maguk is megvetnek. Eljöttek analfabéta ingyenélőnek. Eltartott munkanélkülinek.
Illegálisan, vagyis bűnözőként léptek át minden határt.
Csak eggyetlen határt próbáltak volna meg átlépni! Például a szuperdemokratikus USA határát délről. Az „illegális bevándorlóktól” őrzött déli határt próbálták volna áthágni hasonlóképpen! Már egy sem lenne életben közülük!
A négyméteres falon álló, mozgásérzékelő automata géppuskák már „demokratikusan” végeztek volna mind velük!

Biztonsági okokból többszáz mexikói határsértő hal meg évente az amerikai határövezetben.


“Környezetbarát rács” Brownsville városában, Texasban. (Sz.)

USA-védőrács El Paso, Texas – Ha egyszer mi építenénk ilyet!? – Nem a gúnyhatárainkra… (Sz.)

„Migránsok”?!

Már a megnevezésben is módszeresen hazudtak nekünk. A bűnözők bevándorlási hullámának kezdete óta!

Orvosként… önkéntes(?) száműzöttként vallom… A migráns én magam vagyok. Többmillió európai sorstársammal egyetemben…

Európa háborús bűnös vezetői hazudnak csak migránsnak másokat.

Európa többet érdemel!
Kelet-Európa polgárai pedig nyugati béreket !!! (Pl. évi 78 milliót!)
Bármelyik szakadt kelet-európainak elegendő lenne egy kerítésszaggatóra szánt évi 78 millió. Ingyen. Nem duzzogna évi 78 millió forintért egy magyar sem többé az EU ellen!
Bár ha egy nem-polgár ér 78-at, egy magyar megérdemel akár évi 79 milliót is! Elvégre is ezért vagyunk tagok! Hogy az EU-n kívülieknél egy kicsit jobban éljünk…
Ez az igazi ügy! Az EU-s javak méltányos elosztása.
Az EU dolga és főképp Európa vezetőinek a dolga:
Az európai polgárok biztonságának és jólétének biztosítása!
Itt lenne már az ideje, hogy az adónkon kitartott EU-vezetők végre értünk szorgoskodjanak!

Dr. Szabó László
„Időszakos gazdasági menekült”

Ajánlott olvasmányok:

Nudista strand – Apróhirdetés szaud-araboknak

Illegális bevándoroltatás – Európa árulói – Háborús bűnösök

Illegális bevándorlás – Jó vicc, bár nem vicc!
Illegális bevándorlás – Jó vicc, bár nem vicc!
Ha egy kormány le akarja váltani a népet…
Megszűnő Európa
Megszűnő Európa
Kirekesztés angol módra
Kirekesztés angol módra
Ossza meg:

Ha tetszik írásunk, ajánlhatja másoknak is!
A túlélés útja ma magyarul gondolkodni...

A szerzőről

Dr. Szabó László

A MAGYAR KULTURÁLIS ÖRÖKSÉG ALAPÍTVÁNY ALAPÍTÓJA
CSALÁDORVOS, AKI HISZ A CSALÁDBAN,
DE NEM HISZ A GYÓGYÍTHATATLAN BETEGSÉGEKBEN,
NEMZETÜNK BETEGSÉGÉNEK ORVOSLÁSAKÉNT PEDIG HISZ MAGYARORSZÁG FÖLTÁMADÁSÁBAN

Kalendárium

Illő napi filmajánló