Scroll To Top

A konzumidiótizmus jegyében : Arcunk eltakarásával védekezhetünk a friss levegővel szemben ! (Sz.)

Koraszülöttek napja a Szegedi Vadasparkban

Rendezvények 2013. szept. 13.

Idén először rendezik meg a koraszülöttek napját Szegeden: a gyermekklinika koraszülött intenzív osztályának volt pácienseit és családjukat várják az I. Korábban Érkeztem Koraszülöttek Napján szeptember 14-én, szombaton 10 és 16 óra között a Vadasparkban.

Hagyományteremtő szándékkal rendezi meg az első koraszülött napot a Korábban Érkeztem Alapítvány Szegeden. A különleges rendezvényen a régi páciensek újra találkozhatnak a koraszülött osztály orvosaival és ápolóival, tapasztalatot cserélhetnek mindazokkal a szülőkkel és kisgyermekeikkel, akik életük első napjait, heteit, hónapjait az osztály inkubátoraiban töltötték.

Az I. Korábban Érkeztem Koraszülöttek Napján Dr. Tálosi Gyula, a koraszülött intenzív osztály vezetőjének előadása mellett bőrgyógyászati és gyógytornával kapcsolatos programokat is tartanak majd a Vadaspark Zsiráfházában.

A szegedi gyermekklinika koraszülött intenzív osztályán évente körülbelül 200-250 babát kezelnek, a dél-alföldi régió legsúlyosabb állapotban lévő koraszülöttjei és újszülöttjei kerülnek ide. A Korábban Érkeztem Alapítvány tavaly decemberben alakult, és céljaként tűzte ki, hogy segítse az osztály mindennapi működését. Az alapítvány kuratóriumában szerepet vállalt Gyüdi Sándor, a Szegedi Nemzeti Színház főigazgatója és Varga Zita magyar bajnok vízilabdázó is.

Az I. Korábban Érkeztem Koraszülöttek Napját szeptember 14-én, szombaton 10 és 16 óra között tartják a Szegedi Vadasparkban.

I. Korábban Érkeztem Koraszülöttek Napja

A Korábban Érkeztem Dél-alföldi Regionális Koraszülött Intenzív Osztályért Alapítvány szervezésében

Időpont: 2013. szeptember 14. szombat, 10-16 óra

Helyszín: Szegedi Vadaspark, Zsiráfház

Szakmai program:

11:00 és 14:00

Dr. Tálosi Gyula, a koraszülött intenzív osztály vezetőjének előadása

11.20 és 14:20

Dr. Csoma Zsanett bőrgyógyász előadása

11.40 és 14:40

Előadás a koraszülöttek gyógytornáztatásáról

(A programok alatt gyermekfelügyelet biztosított.)

Ossza meg:

Ha tetszik írásunk, ajánlhatja másoknak is!
A túlélés útja ma magyarul gondolkodni...

A szerzőről

Admin

Webadminisztrátor

Kalendárium

Az örök ballada

ápr. 25.
Az örök ballada