Scroll To Top

Épített értékeiben él a Nemzet.
A hazafiság minimuma épület-örökségünk védelme.

Schmitt Pál köztársasági elnök, az elhíresült csaló végre bejelenteti lemondását.

Kalendárium 2014. ápr. 02.

2012. Szelek (április) hava 2.-án – rögtön a Bolondok Napja után – Schmitt Pál köztársasági elnök, az elhíresült  csaló végre bejelenteti lemondását.

Az ország szégyene, hogy elnökké választották ezt a konjunktúra  demagógot, aki posztjáért megalkuvó módon, magyarellenesen viselkedett már NOB alelnöksége idején is. Amikor az Athéni Olimpián az amerikai Armstrong pozitív doppingteszttel átvette az aranyérmét, ugyanazon a napon a diszkoszvető bajnok, Fazekas Róbert „nem vizelt eleget” (épp csak 4 tesztnyit). Schmitt meg a Queen Maryn mulatott. Ez volt az ő sportdiplomáciája! Önmagáért. Mert a diszkosz-arany így elveszett!

Schmitt Pál(gium) a Queen Maryn pezsgőzött (igen jól szórakozott), mikor Athénban elvették tőlünk az első aranyat. Történt pedig ez (máig nem igazolt) hamis vádakkal… De hát minek is küzdeni a magyar ügyért, ha lafanc-mód pezsgőzhet az ingyenélő imposztor?!

Több mint negyven magyar “diplomata” lakott az Athéni olimpia idején a világ legnagyobb óceánjáróján, a Queen Mary II-n. Fejenként 1,5-1,7 millió forintot fizetett ki repülőjegyükért és teljes ellátásukért a Magyar Olimpiai Bizottság. MOB tagok, szakágazat vezetők köztük jobb és baloldali politikusok laktak az óceánjárón, amely Athén kikötőjében horgonyzott le.

Az ezt követő hónapokban Schmitt Pál(gium) mulasztását köszörülendő egy másik aranyérmünk elveszejtésén, Annus Adrián (minden doppingteszt negatív!) olimpiai bajnokságának megsemmisítésén szorgoskodott. Sikerrel. Azóta minden épelméjű magyar tudta, hogy egy olimpiai pisszoár, de egy közvizelde igazgatására is alkalmatlan (lenne)!

De nekünk nagyobb szégyen kellett!

Ossza meg:

Ha tetszik írásunk, ajánlhatja másoknak is!
A túlélés útja ma magyarul gondolkodni...

A szerzőről

Admin

Webadminisztrátor

Kalendárium

Az örök ballada

ápr. 25.
Az örök ballada