Scroll To Top

Mindent szabad ma Európában...
csak európai módon gondolkodni meg élni
nem !!!

A világ legnagyobb holokausztja – a kommunizmus emléknapján

A Kommunizmus Áldozatainak Emléknapján érdemes számot vetni a világ polgárságának veszteségeivel…

A kommunizmus több, mint százmilliós – de valószínűleg több mint 120 milliós – népirtása még mindig nem „nyilvános” a nagyvilág közvéleménye előtt.

Bűnösök közt cinkos, aki néma. Törjük hát végre át a hallgatás falát!

Bár az internáci öncsövező akadályozza a megjelenését, azért csak érdemes rákattintani az agymosók oldalán is !!!

Amíg vörös csillaggal – a világ legnagyobb népirtásának jelvényével – feszeleghet büszkén bárki a világban, addig nincsen rend a fejekben, de a törvényeinkben sem. A világ legnagyobb holokausztjának elítélése nélkül nem lehet Rend a világban.

Ajánlott olvasmány: Hogy lehet a Heineken a népirtás jelével még mindig szabadon ?!

Amíg a pszichopata tömeggyilkos Che Guevara képével járkálni csak huncut kamaszos lázadás, addig teljesen értelmetlen az egész félresiklott holopropaganda.
Amíg magyar legények nem Petőfit tekintik a Szabadság lázadásának jelképéül, vagy Klapkát a Szabadságharc sikeréül, hanem egy kubai tömeggyilkost, addig mérgezett ifjúság él körülöttünk, nem szabad és nem magyar !!!

A világ legnagyobb holokausztja a világ polgárságán esett. A cél az egészséges polgári világ ledarálása és a konzumidióta tömeg kialakítása volt, mint ahogy – más módszerekkel – ma is az.
A „Frankfurti iskola” ezt világszerte meg is valósítja… a konzumidióták tömeges kinevelésével…

A százmilliós népirtást elkövető gépezet a Vörös Terror – a kommunizmus – volt, az elkövetők legalább a szellemükben ma is köztünk élnek.

A kommunizmus által elkövetett legnagyobb holokauszt – mai tudásunk szerint – az Ukrán Holokauszt volt. A legszerényebb becslések szerint hét-, a legmesszebb menő becslések szerint húszmilliónál is több áldozata volt!

Gyertyagyújtás a Golodomor emlékműnél Kijevben

A Golodomor, vagy nyugati beteg torzítással holodomor (ukránul: Голодомор, magyarul: éhhalál) magyarítva talán Hologyomor (1932-33 majd 1945-47) az ukrán nép történetének egyik legnagyobb katasztrófája: közvetlen halálos áldozatainak számát hétmillió és tízmillió közé teszik a legszerényebb becslések is, amiből csak a gyermek áldozatok száma legalább hárommillió volt. A katasztrófa része volt a nagy szovjet éhínségnek, amely a Szovjetunió más részeit is érintette. A golodomor (holodomor) nevet kimondottan az ukránok által lakott területeket sújtó éhínségre használják.

A holodomor név az „éhség” jelentésű ukrán ‘голод’, illetve a szintén „éhség”, illetve „kitörés” (például járványé) jelentésű ‘мор’ szavak összetétele. Más értelmezésben származhat a ‘Морити голодом’ szókapcsolatból is, ami azt jelenti: „éhség által meghal”, azaz „éhenhal” .

De ha már Ukrajna… ma sokat és sokan beszélnek róla… Amíg ukrán neonácik magyarokat üldöznek, addig nem lehet őszinte a megértésünk irántuk… mint az elmúlt évtizedekben…

A Szovjetunió által 1945 június 29.-én elrabolt magyar területről, a Kárpátaljánkról (oroszkodón Закарпа́тская о́бласть, ukránkodón Закарпатська область) a haláltáborokba hurcolt kárpátaljai magyarságért való hivatalos bocsánatkérésre, a teljeskörű kártérítésükre és a lakosság (ethnikai piszkolgatásokkal földúlt) nemzetiségi viszonyainak rendezésére azóta is várunk !!!

A földműveléshez értő parasztság eltakarításával intézményessé vált a zűrzavar (csakúgy, mint később Che Guevara Kubájában is). A kolhozok élére véreskezű, de annál kevésbé földértő pártvezetőket állítottak. Az eredmény a termelés visszaesése Szovjetunió-szerte. A még mindig jól termő Ukrajnából pedig elszállították a teljes készletet, csak a vetőmagot hagyták meg. Választás elé állítva az ukrán népet, hogy idén hal éhen, vagy jövőre.

Az 1945-47-es kiéheztetés pedig politikai bosszúhadviselés volt az önálló azonosságtudatú ukránság ellen. A szovjet koncentrációs haláltáborokba vonatoztatott magyar veteránok emlékeiben is szerepel a szánalmas kiéhezetten csellengő tömeg az ukrán állomásokon. A „hadifogságba” hurcolt magyar katonák a deportáló vonatokról az utolsó falatjaikat is odaadták az éhhalál szélén tántorgó ukrán gyerekeknek. Nem tudták még – de már sejthették – mi vár rájuk a győztes fenevad gyomrában…

Művelt polgár sohasem feledheti: A világ legnagyobb holokausztja a világ polgárságán esett. A cél, az egészséges polgári világ ledarálása és a konzumidióta tömeg kialakítása volt, mint ahogy – más módszerekkel – ma is éppen az. A százmilliós népirtást elkövető gépezet a Vörös Terror – a kommunizmus – volt, az elkövetők és zabrált javakból hízott leszármazottaik pedig büntetlenül ma is köztünk élnek és tőlünk lopott tőkéjükből dzsenderkedve bomlasztanak kifosztott Hazánkban…
Bűnösök közt cinkos, aki néma…
Törjük hát végre át a hallgatás falát!

Dr. Szabó László
Magyar Kulturális Örökség Alapítvány
alapító

De mindez a komcsi rémség… Hogyan is kezdődött ?
Itt egy minden korosztálynak szóló fimélmény : Doktor Zsivágó (1965)

És…
Hogyan is folytatódott ?! Ajánlott olvasmányok:

TEHERÁNBAN ELADTAK BENNÜNKET A KOMMUNIZMUSNAK!

A kommunizmus hullái Budapest és Szeged közé terítve az űrből is láthatóak…

Elmaradt felelőségrevonás

… A jugoszláv rémuralom áldozatairól

A Dévidéki Magyar Holokauszt Irodalma

Ságvári – A moszkovita terrorista még mindig példakép?

Senkiházi sulinévadók – elvtársak a terrorizmus jegyében

Ki takar(ít)ja el a Dóm tornyait?

Zsigmond király útja

George Orwell
Ossza meg:

Ha tetszik írásunk, ajánlhatja másoknak is!
A túlélés útja ma magyarul gondolkodni...

A szerzőről

Dr. Szabó László

A MAGYAR KULTURÁLIS ÖRÖKSÉG ALAPÍTVÁNY ALAPÍTÓJA
CSALÁDORVOS, AKI HISZ A CSALÁDBAN,
DE NEM HISZ A GYÓGYÍTHATATLAN BETEGSÉGEKBEN,
NEMZETÜNK BETEGSÉGÉNEK ORVOSLÁSAKÉNT PEDIG HISZ MAGYARORSZÁG FÖLTÁMADÁSÁBAN

Kalendárium

Illő napi filmajánló