Scroll To Top

A bűnvándorlás támogatása bűnpártolás !
Az illegális bevándorlás támogatása bűnrészesség !

FÉLNI KELL !

Bevezetőül le kell szögeznem, mindig az elnyomott népek szabadságharcaival szimpatizálok. Minden őshonos népnek joga van saját sorsa felett rendelkezni. Aki ezt megtagadja tőlük, gyilkos imperialista
elnyomó.

Bár a nemzetközi kötelezettségek (EU) miatt Ukrajna pártján kellene lennem, nem tehetem, ha véreinknek a trianoni békeparancs nyomán idegen elnyomás alatt kell élni.

Az ukrán nacionalisták, az új – amerikai védelem alatt lévő – kormány a kisebbségek megnyomorításán ügyeskednek. A 10-12 millió orosznak sem akarták megadni az autonómiát, ami Európa széltében-hosszában jól működik, ezért megérdemlik a szeparatista mozgalmat és Krim elvesztését.

Hogy a szabadságharcosok – és nem terroristák – fegyvert fogtak, teljesen érthető. Nekünk támogatni kellene őket, mert sikerük esetén a kárpátaljai magyarok, ruszinok is számíthatnának területi autonómiára, ha az EU erre rászorítaná őket.

Az ukrán krízis kezdetén a kinaiak figyelmeztették Putyint, vigyázzon, mert az amerikaiak háborút akarnak. Attól kezdve az oroszok halkabban vitatkoztak, nem támogatták nyiltan a barátaikat s letettek a Donyec vidék fegyveres visszafoglalásról.

Most, amikor a szabadságharcosok bután lelőtték a Maláj repülőgépet, Obamaék szítják a tűzet, és eget-földet megmozgatnak az oroszok “megbüntetése” érdekében. Az is lehet, hogy a kínaiaknak igazuk lesz.
Minden szimpátiám az oktalanul megölt embereké és családjuké. Ez a szerencsétlenség néhány túlbuzgó, meggondolatlan, buta ember műve volt.

Sajnos az ilyesmire is van precedens. Például, 1988-ban a egyik amerikai rakéta cirkáló, a parancsnok tévedése miatt, lelőtt egy menetrendszerűen közlekedő iráni repülőgépet. Akkor ezt a jelentést lehetett olvasni a médiában:
Iran Air Flight 655 was an Iran Air civilian passenger flight from Tehran to Dubai that was shot down by the United States Navy guided missile cruiser USS Vincennes on 3 July 1988. The attack took place in Iranian airspace, over Iran’s territorial waters in the Persian Gulf, and on the flight’s usual flight path. The aircraft, an Airbus A 300 B2-203, was destroyed by SM-2MR surface-to-air missiles fired from the Vincennes.

Akkoriban ebből nem csináltak nagy nemzetközi cirkuszt, mert a „mi kutyánk kölke” hibázott. És akkor egy nagy világháborút sem akartak kezdeni. Most azonban vigyázni kell, mert minden pokol elszabadulhat. Ha
valaki nem hiszi, Írja be az „Eugenics” szót a Google keresőbe, vagy olvassa el Dr. Csath Magdolna „Luganoi Tanulmány” cikkét.

Umbraavis
2014 július 18

Ossza meg:

Ha tetszik írásunk, ajánlhatja másoknak is!
A túlélés útja ma magyarul gondolkodni...

A szerzőről

Dr. Szabó László

A MAGYAR KULTURÁLIS ÖRÖKSÉG ALAPÍTVÁNY ALAPÍTÓJA
CSALÁDORVOS, AKI HISZ A CSALÁDBAN,
DE NEM HISZ A GYÓGYÍTHATATLAN BETEGSÉGEKBEN,
NEMZETÜNK BETEGSÉGÉNEK ORVOSLÁSAKÉNT PEDIG HISZ MAGYARORSZÁG FÖLTÁMADÁSÁBAN

Kalendárium

A méla Tempefői

ápr. 28.
A méla Tempefői

Illő napi filmajánló