Scroll To Top

Szúnyogirtásnak hazudott tömeges pillangó-pusztításkor és a következményes békairtáskor meg fecskétlenítéskor hol vannak az állatvédők ???

Európa ébredezik?

Európa ébredezik?
Lehet, de  nem  elég gyorsan.
Már három teljes évet késtek.
Németország, Hollandia, Anglia, Belgium, Svédország, Olaszország és Ausztria fuldoklik a rendetlenségben. Nem is tudják, hány bona fide menekült, szír katonaszökevény,  afrikai, afgán, többnyire írástudatlan, semmire sem alkalmas vándor csavarog az országban.

Akár tagadják, akár nem, sok városban már területenkívüliséget teremtettek maguknak a muszlimok tíz és százezrei, ahová rendőrok csak tömegesen vagy katonai kisérettel mernek belépni. A Sharia bíróságok vidáman működnek, az asszonyokat büntetlenül verhetik, ölhetik. A koron aluli és unokatestvér házasságok zavartalanul köttetnek. A nemi erőszak és más bűnözésről a média nem tudósít, de virágzik.
A migránsok “kalandjairól”, eltérő szokásairól sem beszélni, sem tudósítani nem szabad.

Számos angol város vezetését átvették a “mások”.
Gondolom Wolverhamptonban  kezdődött. Ott az Amerikába és Kanadába távozó európai  menekült munkások ezreinek  helyére kezdték behozatni a feketéket a Brit Nyugat-Indiai szigetekről. Az ottani tapasztalatok alapján, a város parlamenti képviselője, Enoch Powel kongatta meg a  vészharangot. Parlamenti felszólalásai vívták ki számára a megtisztelő “fajgyűlölő” minősítést. Lassan elfogytak a választói és próféciái megvalósultak. Kiesett a  parlamentből. A város vezetősége már szépen bebarnult, nem talán az ottani ritka napsütés hatásaként.

Egyesek Londont már csak Londonisztánnak emlegetik.
Lásd: Hogyan lett Londonnak paki polgármestere?

Más országokban is ugyanez történik, egyre fokozódó ütemben.
Brüsszel, az Európai Unio fővárosa rövidesen az Európai Kalifátus fővárosa lesz. Nem, mintha nem érdemelnék meg a belgák a Kongóban történt rettenetes népírtásukért.

A tavalyi óriási méretú invázió nagy részét Tante Merkel “Willkommen” politikájának köszönhetjük. Már belátta szörnyű bűnét, de nem sokat változtatott politikáján.

A politikusok sokféle magyarázatot adtak e jelenség okának. “Munkaerő kell” mondták. Jó vicc! – A vándorok,  katonaszökevények, és az ide helyezett Isis harcosok döntő töbsége semmire sem alkalmas, a nemi erőszak, gyilkolás, és egyébb „tisztes” foglalkozáson kívül. Még utcaseprőre sincs nagy szükség, mert a gépek jobb és gyorsabb munkát végeznek, sokkal olcsóbban.

“Kötelességünk segíteni a menekülteken”.
Először is az inváziót a nagyhatalmak, az USA, UK és a franciák okozták az olajdollár miatt. Ők támadták meg és tették tönkre indokolatlanul Irakot, Líbiát és Szíriát. Azt a líbiai diktátort ökték meg, aki jóléti államot terentett – minimális terorral – és  feltartóztatta az Olaszországba igyekvő fekete tömegeket és vissza zsuppolta őket hazájukba. Maga Obam(b)a is  elismerte, hogy nem számoltak a  következményekkel…

Aztán előjöttek a Kalergi tervvel. Ha mondjuk kínaiakat, japánokat vagy újgurokat (rokonaiknak tartanak bennünket, kár, hogy mohamedánok…) telepítettek volna be, mondhatnánk ezzel az IQ színvonalunkat emelték volna s nem barnultunk volna le…
De arabokat, négy feleséggel, 15 gyerekkel, munkára nem ráérő papákkal, vagy katonákkal?

A valóság másként rémlik föl előttem: FOGYASZTÓKRA VAN SZÜKSÉGE A  NAGYTŐKÉNEK!!

Ugyanis az európai  asszonyok későn vállalnak gyereket és keveset, egyet talán kettőt, sokan egyet sem. A fogyasztó társadalom viharos sebességgel csökken, tehát a mai gazdasági rendszer szükséges 2-3 százazlékos évi növekedését nemhogy tartani nem lehet, hanem minuszba megy. Az pedig a gazdasági összeomláshoz vezet. Ennek tetejében jön az automatizálás egyre fokozódó úteme, amely rengeteg munkanélküliséggel párosul. Ezt a VW vezére  állítja s a technika  villámgyors fejlődése igazolja jóslatait.

Itt van az eb elhantolva:  Fogyasztókra van  szükség!
Nem termelnek? Nem baj, majd a házigazdák életszínvonalát csökkentik.
A “megtakarított’  pénzből  tartjuk el a “menekülteket”. Építünk nekik lakásokat, utakat, gépkocsikat, kórházakat, iskolákat, élelmiszer feldolgozó üzemeket. Hál’Istennek egyetemeket nem kell építeni nekik. Sokba kerül? Nem baj.
Fő a fogyasztás! Abban remekelnek.

A köznép, azaz a lakosság nyolcvan-kilencven százaléka fog együtt lakni ezzel a  tömeggel, járatja iskolába gyerekeit, jár vásárolni, használja az egészségügyi központokat, mindennapos aggressziónak kitéve.

Azok pedig, akik mindezt a  nyakunkra hozták fegyveres őrség mögött, luxus  környéken laknak, magán iskolába játatják gyerekeiket, drága magán kórházakat rendeznek be maguknak. A müezzineket sem fogják hallani… 

 

Magyaródy Szabolcs                             2017, november 29.

Ajánlott még:

Ossza meg:

Ha tetszik írásunk, ajánlhatja másoknak is!
A túlélés útja ma magyarul gondolkodni...

A szerzőről

Dr. Szabó László

A MAGYAR KULTURÁLIS ÖRÖKSÉG ALAPÍTVÁNY ALAPÍTÓJA
CSALÁDORVOS, AKI HISZ A CSALÁDBAN,
DE NEM HISZ A GYÓGYÍTHATATLAN BETEGSÉGEKBEN,
NEMZETÜNK BETEGSÉGÉNEK ORVOSLÁSAKÉNT PEDIG HISZ MAGYARORSZÁG FÖLTÁMADÁSÁBAN

Kalendárium