Scroll To Top

Épített értékeiben él a Nemzet.
A hazafiság minimuma épület-örökségünk védelme.

Az FBI letartóztatta a Pfizer vezérigazgatóját, akit csalással vádolnak

Letartóztatták a Pfizer vezérigazgatóját, csalással vádolják – médiazárlat / A Pfizer vezérigazgatóját, Albert Bourlát az FBI péntek reggel letartóztatta otthonában, a New York állambeli Scarsdale jómódú külvárosában, és többrendbeli csalással vádolják. Bourlát őrizetben tartják, amíg az óvadékról szóló tárgyalásra vár. A szövetségi ügynökök házkutatási parancsot hajtanak végre otthonában és számos más ingatlanában, amelyek a tulajdonában vannak országszerte./Albert Bourla-t csalással vádolják, amiért megtévesztette az ügyfeleket a COVID-19 „oltás” hatékonyságával kapcsolatban. A Pfizert adathamisítással és jelentős kenőpénz kifizetésével vádolják. A Conservative Beavernek nyilatkozó FBI-ügynök szerint a Pfizer hazudott az oltások hatékonyságáról, és félrevezette a vásárlókat az oltások által okozott súlyos mellékhatásokról. A Pfizert azzal vádolják, hogy lefizeti a kormányokat és a mainstream médiát, hogy hallgassanak.

https://www.conservativebeaver.com/2021/11/05/ceo-of-pfizer-arrested-charged-with-fraud-media-blackout/
Letartóztatták a Pfizer vezérigazgatóját, csalással vádolják – a média átverése miatt

 conservativebeaver_skphjv  Posted on November 5, 2021

Beaver Exclusive

A Pfizer vezérigazgatóját, Albert Bourlát a New York állambeli Scarsdale jómódú külvárosában lévő otthonában tartóztatta le péntek reggel az FBI, és többrendbeli csalással vádolják. Bourlát letartóztatják, amíg az óvadékról szóló tárgyalásra vár. A szövetségi ügynökök házkutatási parancsot hajtanak végre otthonában és számos más ingatlanában, amelyek a tulajdonában vannak országszerte.

Albert Bourlát csalás miatt vádolják, amiért megtévesztette az ügyfeleket a COVID-19 „oltás” hatékonyságával kapcsolatban. A Pfizert adathamisítással és jelentős kenőpénz kifizetésével vádolják. A Conservative Beavernek nyilatkozó FBI-ügynök szerint a Pfizer hazudott az oltások hatékonyságáról, és félrevezette a vásárlókat az oltások által okozott súlyos mellékhatásokról. A Pfizert azzal vádolják, hogy lefizeti a kormányokat és a mainstream médiát, hogy hallgassanak.

Albert Bourla már forró vízben volt, miután kiderült, hogy a Pfizer és egy kutatópartner „hamisított adatokat, nem vakított betegeket, nem megfelelően képzett oltókat alkalmaztak, és lassan követték nyomon a nemkívánatos eseményeket”. A visszaélést bejelentő Brook Jacksont azért bocsátották el, mert megpróbálta megállítani az elkövetett csalást – jelentette a BMJ.

Októberben a Project Veritas kiszivárogtatott egy sorozatot „PfizerLeaks” néven. A videóban egy másik Pfizer bejelentő feltárja, hogy a vállalat hogyan használja fel az abortált magzati sejteket a COVID-19 „oltóanyagban”. A Pfizer ezt a tényt igyekezett eltitkolni a nyilvánosság elől.

Ha elítélik, Albert Bourla élete hátralévő részét börtönben töltheti. Bourlát mindaddig ártatlannak tekintik, amíg bűnösségét be nem bizonyítják.

A rendőrség médiazárlatot rendelt el, amit a bíró azonnal jóváhagyott. A Conservative Beaver székhelye Kanadában található, és nem tartozik az amerikai törvények hatálya alá.

Használja az alábbi gombokat, és ossza meg az igazságot barátaival és családjával!

Üdvözlettel: dr. Fórizs Eszter

KSM kérdése:

És ki adja vissza az áldozatul esett  beoltottak egészségét, ÉLETÉT?!

Remélem, SENKI nem gondolja komolyan, hogy „mindenért az áldozatok a felelősek”, – csupán azért, mert az orvosok, akikben addig megbízhattak, eléjük tették a „papírt”, és ők jóhiszeműen aláírták?

https://celebpie.com/why-is-pfizer-ceo-albert-bourla-arrested-fraud-charges-regarding-covid-vaccines-explained

Állítólag álhír… Pedig elég hihető !!!

Ossza meg:

Ha tetszik írásunk, ajánlhatja másoknak is!
A túlélés útja ma magyarul gondolkodni...

A szerzőről

Admin

Webadminisztrátor

Kalendárium

Illő napi filmajánló