Scroll To Top

Nem kérünk a fasiszlám terrorból!
Már kaptunk belőle 150 év kóstolót !
Azóta is csonkák és nyomorultak vagyunk...

Kovid-kezelés 2021 január

Víruszhiszti és mindennapi rémhírkeltés helyett érdemes tisztázni a vírusgyárból ránkszabadított Kovid 19 (a Bölcsek 19-ese) elleni gyógykezelési irányelveket !

A biztos információhoz, jó, ha vannak megbízható kapcsolatok. Ennek megfelelően néhány évtizedes bizalmi tőke alapján a Szegedi Kovid-osztály professzor-asszonyával egyeztettem…

Rövid összefoglalása így hangzott : a Kovid kezelhető.

Lássuk a szakmai javallatot:

Megelőzésnek és gyógykezelésnek is 1000mg C-vitamin és 6000 NE D3-vitamin !
Valamint cink és szelén.

Megbetegedés esetén: 2×75 mg Tamiflu (Oseltamivir) tabletta és testsúly-kg szerint 0,6-0,8 mg Clexane bőr alá szurizva. Valamint a gyomorpanaszok kivédésére 40 mg-os pantoprazol tabletta javallott a klinikus szerint.

Vegyük hát sorra ez utóbbi hármat:

Az oseltamivir [ejt: oszeltamivir] vírusellenes (antivirális) szer, amelyet az A és B fajtájú influenzavírus fertőzések kezelésére, de megelőzésére is használnak.

Az influenzára utal a kereskedelmi Tamiflu neve is.

Az enoxaparin véralvadásgátló szer, amely naponta adagolva, bőr alá (leggyakrabban a has bőre alá) fecskendezve fejti ki hatását.

Ez a szer Magyarországon Clexane [ejt: klexán] kereskedelmi néven van forgalomban. Használatának legfőbb érve, hogy ez a művírus gyakran a tüdő(v)érrög (pulmonáris embolia) képződésével öl. Ezt védi ki a kevésbé alvadékony vér, azaz a vérzékenyebb ér az enoxaparin (hozzá)adásával. A véralvadásgátlók hosszabbtávon persze a vérzékenység (fokozása) által komoly veszélyeket is rejtenek, így ad(agol)ásuk mindig megfontolandó !

pantoprazol a gyomor fali sejtjeiben, más néven fedősejtjeiben fejti ki hatását, (a protonpumpára hatva) gátolja a gyomorsav (sósav) elválasztását.

Számos pantoprazol készítmény van forgalomban más-más kereskedelmi neveken

A gyomorfekély, ill. ennek súlyosabb változatában a gyomorvérzés a kovid fertőzés esetén fokozottan veszélyeztet. Ennek kivédésére, megállítására a pantoprazol használatos.

A hétköznapi gyakorlat, azaz a mindennapi családorvosi gyakorlat ennél szélesebb látókörű ellátást követel. Megkísérlem ezt röviden összefoglalni:

Ez a ránkszabadított vírus gyakran csak kaput nyit a másodlagos bakteriális fertőzéseknek, így azok kivédése már első lépésben is ajánlott.

Saját javallatom szerint alapvetően a makrolid antibiotikumok azok a széles spektrumú, azaz sokféle kórokozó ellen (még sejtbebújó bacikák, pl. khlamidiák ellen is) hatásos gyógyszercsoport, amely e vírus-gólem, a kovid 19 szövődményei ellen hathatós védelem. A csonkamagyar területeken a makrolidok közül inkább méltán az azithromycin a legfőbb javallat… (Makrolid a klarithromycin is.)

Azithromycin structure.svg
Azithromycin

Ez a hatalmas vegyület (molekula) maga is értelmezi, hogy miért nevezik makrolid-nak, vagy makrolakton-nak, hiszen (hatalmas) nagy (8-tól akár 62 szénszámú) lakton-gyűrűs alapszerkezetű…

Magam a minősége miatt az Azi Sandoz kereskedelmi néven futó 500 mg-os kiszerelést ajánlom este egy tabletta formájában.

A legtermészetesebb módon a nehézlégzésre a theophyllin készítményeket ajánlom és írom, amelyek valóban megkönnyítik a betegek légzését.

A theophyllin pálci-bogyómodellje

A tea leveléből kivont anyag neve a latin thea‚ ‘tea’ és az óhellén φύλλον [ejt: phüllon], ‘levél’ összetételéből származik. 1888-ban a német Albrecht Kossel vonta ki először ezt a gyógyanyagot és ő is adta bölcs nevét.[P][Th] Csaknem száz esztendeje már tablettás formában is elérhető. Számos életet mentettem már meg vele, tablettás formában, vagy érbe adott oldatos alakjában is…
Az emberiség ellenes „bölcsek”, azaz a kovid 19 elleni küzdelemben is bevált mindennapi fegyverem…

A természetes alapú gyógymódok közül pedig a kanalas orvosságok használata is alapvető, mint például a kakukkfűkivonat. A kakukkfű, kakucskafű vagy vadcsombor csodáját már az óhellének is ismerték θύμος [ejt: thümosz] néven. Innen e fajok „tudományos” latin nemzetségneve a Thymus is.

A mezei kakukkfű (Thymus serphyllum) bájos virágai (Szabi237 képe)

A természetgyógyászat ma is illóolajokat ajánl az antibiotikumok helyett… gyakran „természetes antibiotikum”-ként is emlegetik…

Attól, hogy régi (pár ezer éves egy gyógygyakorlat), még remekül működik a beteg „modern” korban is. A kamilla is gyógysegítség, főleg a megelőzésben, vagy a fölső és alsó léghurutok átgőzölésében. 

Ha a vírustól való rettegés (gyáva telefondoktorkodás) helyett hittel gyógyítunk, akkor betegeinknek nem kell eljutnia lélegeztető gépig !

A telefondoktorkodás vakon gyógyítás, de még inkább vakon kezelés ! Rendkívül sok veszélyt rejt… még akkor is, ha tapasztalt orvos évtizedek óta ismeri a betegeit…

Ossza meg:

Ha tetszik írásunk, ajánlhatja másoknak is!
A túlélés útja ma magyarul gondolkodni...

A szerzőről

Dr. Szabó László

A MAGYAR KULTURÁLIS ÖRÖKSÉG ALAPÍTVÁNY ALAPÍTÓJA
CSALÁDORVOS, AKI HISZ A CSALÁDBAN,
DE NEM HISZ A GYÓGYÍTHATATLAN BETEGSÉGEKBEN,
NEMZETÜNK BETEGSÉGÉNEK ORVOSLÁSAKÉNT PEDIG HISZ MAGYARORSZÁG FÖLTÁMADÁSÁBAN

Kalendárium