Scroll To Top

Az illegális bevándorlás - vagyis bűnözés - támogatása bűnpártolás !
Érdemes volna a bűnpártoló Európának
végre a jog talajára lépni!

Növelte bevételét a SZEFO Zrt

Hírek 2012. jún. 01.

A  megváltozott munkaképességűeket foglalkoztató elsősorban felső divatkötöttáruk gyártása és export értékesítése szakosodott állami tulajdonú Szegedi SZEFO ( Szegedei Fonalfeldolgozó) Zrt  950 millió forint árbevételt könyvelhetett el 2011-ben, ami 199 millióval haladja meg az egy évvel korábbit – közölte a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő (MNV) Zrt. szerdán az MTI-vel.

    A  társaság, kiemelt figyelmet fordít a megváltozott munkaképességűek foglalkoztatására, foglalkozási rehabilitációjára, 2010-ben elnyerte és őrzi a Fogyatékosság-barát munkahely elismerést.
Az MNV Zrt. Igazgatósága kedden elfogadta a SZEFO Zrt. 2011. évi beszámolóját, mely szerint a társaság mind a 2010. évi, mind a 2011. évi tervezett eredményét túlteljesítette.     A cég elnök-vezérigazgatója Kiss Sándor szerdán az MTI-nek elmondta:  2011-ben a tervezett 30 milliót meghaladva 35,5 millió forintos nyereséget könyvelhetett el a cég.     A cég fő piaci partnere az Olaszországi DAMA S.p.A, a Paul&Shark márka tulajdonosa. Általa az öt földrész negyven országában vannak partnerek Kínától az Egyesült Államokig. A fő tevékenység a felső divat-kötöttáruk tervezése, fejlesztése, a saját védett márkájú CHANCE-, valamint a Paul&Shark márkájú termékek gyártása és export értékesítése. További meghatározó tevékenység az áramelosztó-szabályozó készülékek gyártása, közvetett export értékesítése, melyet bérmunkában gyárt a társaság a francia anyavállalt, a Legrand konszern hazai leányvállalata a Legrand Zrt. részére.
A főként megváltozott munkaképességűeket foglalkoztató társaság jelenleg 825 fő számára biztosít munkát, amelyet ez évi tervében további 100 fővel kíván bővíteni. A megváltozott munkaképességűek aránya 64 százalék.

Ossza meg:

Ha tetszik írásunk, ajánlhatja másoknak is!
A túlélés útja ma magyarul gondolkodni...

A szerzőről

Admin

Webadminisztrátor

Kalendárium