Scroll To Top

Az illegális bevándorlás - vagyis bűnözés - támogatása bűnpártolás !
Érdemes volna a bűnpártoló Európának
végre a jog talajára lépni!

Készül a polgárháború: Itt a „Roma Gárda”!

Hírek 2012. szept. 05.

Készül a polgárháború: Itt a „Roma Gárda”!

A Netbulváron terjedt el a hir.ma oldalról származó hír:

Lincselésbe fúló kéjgyilkosság után most…

Roma Gárda szervezetet hoztak létre Pécsett – fegyverre gyűjtenek

Facebook oldalán keresztül fegyverekre gyűjt és fegyverkezésre szólítja fel a cigányokat Daflics Ezredes vagyis Bagó Ferenc, aki Pécsett gőzerővel szervezi az első cigánygárdát, egyébként Ferenc büntetett előéletű személy.

Ez az ember az első roma gárda vezetőjeként, ezredesként tünteti fel magát.  Az „ezredes” állítása szerint a romák védelmében a rasszizmus ellen harcol. A közösségi portálon adományokat is gyűjt, többek között fegyverre, de hogy ne legyen félreértés, bemutatjuk az idézetet Dalfics ezredestől: „Dományokat is kérek elég ha 10-forintot elég ha 50-et minél több van annál erősebbek vagyunk a fegyverekért és a további dolgokért akik ezt a harcot támogatni szeretnék mint anyagilag vagy bármivel ami hasznos célra való a mi védelmezésünkre azt szívesen bele adom De a saját VAGYONOMAT IS FELÁLDOZOM A BÉKESSÉGÉRT ÉS A SZABADSÁGÉRT!!!!!!!!!!!!”

Azt láthatjuk, hogy a helyesírás nem az erőssége az embernek.  Megdöbbentő, hogy a TEK nem foglalkozik a Roma szerveződéssel, mikor a gárdistákkal szemben kőkemény fellépéseket szokott tenni.

szervezet vezetője, a korábban lopásért elítélt Bagó Ferenc úgy fogalmazott a Dunántúli Naplónak, hogy a cigányok, zsidók és minden más, fenyegetettségben élő kisebbség védelmében megalakult a Roma Gárda. 

 

A magát „Daflics ezredesnek” nevező férfi elmondta: ahol antiszemita támadás áldozatai az emberek, ott megjelennek és addig fenntartják a rendet, amíg ki nem érkeznek a hatóságok.

Kovács István a mohácsi cigány önkormányzat elnöke, aki egyben a Fidesz Baranya megyei önkormányzati képviselője és a megyei közgyűlés kulturális bizottságának (!) fideszes tagja – együttműködési megállapodást írt alá Mohácson Daflics ezredessel. A cigány fegyveres szervezet irodát is kapott Pécsen (Rákóczi út 55. szám alatt) ennek köszönhetően.

Az ezredes még azt is felajánlja mindenkinek, hogy kiképzésben részesíti a jelentkezőket.

Dalfics vezér szerint  A cigányok lehetőségei a következők: 
1. Vagy alkalmazkodik a magyar néphez.
2. Vagy kivándorolnak.! És fel kell adni a hazájukat
3.Vagy börtönbe kerülnek és ott vissza tartsák őket keményen
4. Vagy éhen halnak
de akik kivándorolnak nagy valószínűséggel kitoloncolják és nem fogadják be őket.
2014-ben várhatóak a parlamenti választások. Addigra nekünk meg kell erősödni mivel hogy a szélső jobboldal megerősödik és visszatér a régi múlt. a Horti korszak ! Ezért minekünk össze kell fognunk hogy a rasszizmust és a nácizmust teljesen meg fékezzük. De nem 2014-ben kell elkezdeni ha nem már most ! ma ! Minden olyan ember aki velem szövetséget köt testvériesen azoknak biztos jövőjük lesz ittMagyarországon fogjatok össze. nekem is segítsetek abban hogy minél több szimpatizánsom legyen hogy megvédjük a hazánkat. Családjainkat házainkat és vagyonainkat az a kevés ami van… / Várok minden jelenkezőt a tagságomban

A roma vezérnek már közel 700 barátja akadt a Facebook oldalán, tehát a roma erőszervezet épül.

Megdöbbentő, hogy a Facebook engedélyezi és nem tiltotta még le a roma, részben uszításra, fegyverkezésre felszólító oldal üzemelését.

Önnek mi a véleménye?

Forrás:  hir.ma

Ossza meg:

Ha tetszik írásunk, ajánlhatja másoknak is!
A túlélés útja ma magyarul gondolkodni...

A szerzőről

Admin

Webadminisztrátor

Kalendárium