Scroll To Top

Mindent szabad ma Európában csak hagyományőrzően, európai módon gondolkodni nem !!!

Szavazzon az Év gyógyszerészére!

Hírek 2013. febr. 28.

Meghirdették az Év gyógyszerésze pályázatot, az érdeklődők április 30-ig szavazhatnak a jelöltekre a verseny honlapján.

A szervezők a beérkezett szavazatok alapján rangsort állítanak fel, a szakma döntése és a lakossági voksok alapján 10-10 gyógyszerészt választanak ki. Az összesen húsz jelöltből a szakmai zsűri döntése értelmében végül egy szakember veheti át idén az Év gyógyszerésze díjat – mondta el Samu Antal, a Magángyógyszerészek Országos Szövetségének alelnöke a pályázat csütörtöki sajtótájékoztatóján Budapesten.
A pályázat kulcsüzenete: a terápia szakértője az orvos, a medicina szakértője pedig a gyógyszerész – hangsúlyozta Mikola Bálint, a szövetség elnöke.
A kiírók olyan gyógyszerészt szeretnének elismerésben részesíteni, aki példát mutat kiemelkedő szakmai teljesítményével, hatékony megoldások alkalmazásával és betegközpontú szemléletével a gyógyszerészi gondozásban, a gyógyszerellátásban, a gyógyszerfejlesztésben egyaránt. A pályázat célja az Év gyógyszerésze díjat elnyert gyógyszerésznek országos nyilvánosságot és kiemelkedő szakmai rangot adni munkájához, elismerve annak követésre méltó minőségét.
A Magángyógyszerészek Országos Szövetsége koordinálásával a Magyar Gyógyszertudományi Társaság és a Magyar Gyógyszerészi Kamara – a Roche Magyarország Kft. támogatásával – immár harmadik alkalommal hirdette meg a pályázatot, amelyről további információkat a www.evgyogyszeresze.hu oldalon olvashatnak az érdeklődők.

(MTI)

Ossza meg:

Ha tetszik írásunk, ajánlhatja másoknak is!
A túlélés útja ma magyarul gondolkodni...

A szerzőről

Admin

Webadminisztrátor

Kalendárium

Isí Kazujosi
Isí Kazujosi
jún. 10.