Scroll To Top

Szúnyogirtásnak hazudott tömeges pillangó-pusztításkor és a következményes békairtáskor meg fecskétlenítéskor hol vannak az állatvédők ???

BAUMGARTNER: ORBÁN VIKTOR BÉKE NOBEL-DÍJAT ÉRDEMEL!

Az osztrák ejtőernyős világbajnok, Felix Baumgartner – magyarossan Fáskerti Félix – igen népszerű a hazájában. Ő is a kisebbségbe került épelméjűek táborát erősíti. Hazafiként Ausztria vezetőinek a bűnvándorló-válságban hozott „idióta” döntéseit nyíltan bírálja. Ez nagy bátorság a nyugati álliberális véleményterror országaiban. De Ő éppen a bátorságáról híres!

Legutóbb azonban még az eddigieken is túlment!
Azt állítja: Orbán Viktor – magyar miniszterelnök – Béke Nobel-díjat érdemel(ne)!

Arcolapi (Facebook) bejegyzésében Felix Baumgartner ezt írja: „Egy olyan országban, ahol az engedély nélküli horgászat miatt bíróság elé állítanak (állampolgárokat), de a határokon útlevél nélkül járhatnak át az (idegen) emberek – idióták kormányoznak.”

A legtöbb épelméjű méltatta a kiállását a „menekültkérdés”-ben, míg a rasszista bűnpártolók – a tömeges illegális határátlépés nagy rajongói – persze rasszizmussal vádolták meg az osztrák hőst, a bajnok ejtőernyőst. Az antieuroper pszühopaták tobzódnak ma az osztrák médiában is…
Így Felix inkább boxol, vagy repül, vagy ernyőzik, vagy éppen szép lányoknak udvarol (pl. Alsó-Ausztria szépének). De illendően bőséges utódlásáról sajnos az osztrák szupermanus még máig nem gondoskodott. Így vész ki lassan Európa színe-virága, míg elönt bennünket a bűnvándorlók szennye… és útszélimód erőszakoskodó, vakbuzgó törzsi terrora…

Felix Baumgartner az ejtőernyőzés magassági világrekordere.
Egycsapásra világhírűvé vált, amikor hélium-léggömbjéből kiugrott a sztratoszférában.


39 ezer métert zuhant – nyitásig szabadesésben a sztratoszférán át,
majd még egy „kicsit” ernyővel a troposzférán át – a földig.
(Magam még élő közvetítésben néztem, el se igen hittem…)

Felix Baumgartner űrugrása. Űrruhában az utasszállító röpgépeknél négyszerte magasabban…
Hangtörő – Nem is mellesleg már negyvenhárom évesen…

Félelmet nem ismerő Fáskerti Félix boldog röpte az adatok tükrében:

Felix Baumgartner röpugrása nyomán 1342,8 kilométer/órás sebességet ért el, és ezzel ő lett az első a világon, aki szabadesésben – gépi meghajtás nélkül – átlépte a hangsebességet is. (Mach 1,24)

Félelmetlen Félix – „Fearless Felix” – szókimondó és nyilatkozataiban is igen bátor.
Ki is űzték érte Ausztriából „rá szabott” adóztatással. Lefoglalták a házát és a helikopterét is Salzburgban. Ma már Svájcban él.
Kritikátlan kritikusainak írt válaszában Baumgartner kifejtette ellenérzését a Béke Nobel-díj Barack Obamának való odaítélése kapcsán is. Az osztrák ejtőernyős szerint nem olyannak kellene adni ezt a díjat, aki civileket gyilkol a drón-támadásaival, hanem például Orbán Viktornak, aki „helyesen cselekszik és megvédi az országát” (Európa országait).

Tetszettek hallani? „…nem olyannak kellene adni a Béke Nobel-díjat, aki civileket gyilkol a drón-támadásaival…” – No hát! Ki is az igazi jogvédő? Emberjogi harcos!? Ártatlanok védelmezője… – Főhajtás az Igazinak!
Vannak még, akik az eszükkel gondolkodnak! Ma is… Európában is…

A Szabadság Párt vezetője, Heinz-Christian Strache is megelégedéssel méltatta Felix Baumgartner megjegyzését: „Bizony, a fején találta a szöget.”

Félix, aki nem fél (sem földön, sem levegőben), mégis visszarettent a politikától híres honfitársa példája nyomán. A kérdésre, hogy nem kíván-e átlépni a politika világába, azt felelte: Arnold Schwarzenegger esete is megmutatta, hogy a demokrácia keretei között nem sokat tehet egy vezető. Mint tapasztalt katona… Ő jobban hisz egy mérsékelt diktatúrában, melyet szakképzett vezetők irányítanak…

Ha Európának volnának valódi vezetői – nem csak lélektelen, korrupt bábjai, mer’kell – talán el is gondolkoznának e mondatokon…
Talán már itt is lenne az idő, hogy egy egyre fenyegetőbb világ kihívásaira megfelelő keménységgel válaszoljunk!
Amíg még nem késő…

“Ébredj, hazám, mert ha most nem ébredsz,
Soha többé nem lesz ébredésed…” ( Petőfi – A Nemzethez )

Dr Sz L

Végezetül itt megtekinthető Felix nagy ugrása egészen a földig, a teljes négy és fél perces szabadesés is … még édesanyja, Eva örömkönnyei is…

Ossza meg:

Ha tetszik írásunk, ajánlhatja másoknak is!
A túlélés útja ma magyarul gondolkodni...

A szerzőről

Dr. Szabó László

A MAGYAR KULTURÁLIS ÖRÖKSÉG ALAPÍTVÁNY ALAPÍTÓJA
CSALÁDORVOS, AKI HISZ A CSALÁDBAN,
DE NEM HISZ A GYÓGYÍTHATATLAN BETEGSÉGEKBEN,
NEMZETÜNK BETEGSÉGÉNEK ORVOSLÁSAKÉNT PEDIG HISZ MAGYARORSZÁG FÖLTÁMADÁSÁBAN

Kalendárium