Scroll To Top

Nem kérünk a fasiszlám terrorból!
Már kaptunk belőle 150 év kóstolót !
Azóta is csonkák és nyomorultak vagyunk...

Fóka-móka a Vadasparkban

Rendezvények 2013. márc. 21.

Március 23-án, szombaton 10.00-tól Fóka-móka címmel szórakoztató programra, látványos állatetetésekre  a Szegedi Vadasparkba invitáljuk a családokat, baráti társaságokat. A nap legfontosabb eseménye, hogy 11 órakor Dr. Solymos László, Szeged Megyei Jogú Város alpolgármestere, Istókovics Zoltán, a Szegedi Vízmű ZRT. vezérigazgatója és Veprik Róbert, a Szegedi Vadaspark Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója hivatalosan megnyitja az idei év egyik leglátványosabb bemutatóját, a borjúfókák otthonát. Ezt követi az SZTE Ságvári Endre Gyakorló Általános Iskola Fóka-móka jelenete, majd kihirdetjük a „Fókák világa” címmel általános iskolásoknak kiírt képzőművészeti pályázat eredményét, s adjuk át a legjobbaknak a Szegedi Vadaspark és a Szegedi REGIO Játék áruház díjait. Az alkotásokból összeállított kiállítás az Oktatóközpontban lesz látható.

10 és 17 óra között a Waldorf Iskola tanárai és szülői közreműködésével több helyszínes, izgalmas, gyermekeknek szóló játékos vetélkedő keretében „kisfókákat” avatunk, ahol a mókában résztvevő nebulók arcát előbb kifestjük, majd következik az „úszó” és „hal”evő verseny, végül pedig a hangos fókaüdvözlés.

A Játékdzsungel és a REGIO Játék játszóházi programjába egész nap folyamatosan, az állatetetésekkel és ismeretterjesztő kiselőadásokkal tarkított, idén tavasszal újraindult Zoo Típusú Találkozások programokba pedig délelőtt és délután a meghirdetett időpontokban lehet majd csatlakozni. A rendezvény média támogatója a Rádió88. Fóka-totó és más szórakoztató játékkal kapcsolódik a nap eseményeihez.

Ossza meg:

Ha tetszik írásunk, ajánlhatja másoknak is!
A túlélés útja ma magyarul gondolkodni...

A szerzőről

Admin

Webadminisztrátor

Kalendárium