Scroll To Top

Az illegális bevándorlás - vagyis bűnözés - támogatása bűnpártolás !
A bűnpártoló politikusoknak börtönben vagy bitón a helyük !

Marokkói csőcselék tartja rettegésben Brüsszelt

Ennek a zavargásnak természetesen vannak felelősei !!! Az utcai bűnelkövetők mögött Európa árulói sunnyognak… Őket kell először felelősségre vonni !!! Az áruló büntetése pedig ősidőktől fogva : halál !!!

Itt az idő az internácizmussal szembeni zéró toleranciára !!! Amíg csak nem késő !!!

A hangulat nagyon jó ! Mi ilyenek vagyunk ! – ordítja a feka csürhe…

300 000 marokkói terrorizálta tegnap Belgiumot. Azazhogy háromszázezer eltartott marokkói jelezte tegnap, millyen hálás is azért, hogy őket íly nagyvonalúan befogadták…

A belga belügyminiszter szerint : „Itt olyan fiatalokról van szó, akik nem fogaják el a belga kultúrát és normákat, minden pillanatban lázadnak ellene. Meg kell vizsgálni, mit lehet tenni, azokkal, akik nem akarnak a belga társadalom része lenni!” Ha pedig így van, hát mi más a megoldás, mint a kiutasítás ?! Térjenek vissza a bűnöző fekák Marokkóba, és randalírozzanak ott, amíg ki nem végzik őket !!!

A belga rendőrfőnök szerint Brüsszelben 20 no-go zóna van, ahol már eddig is terrorizálták a rasszista fekák az őslakos fehéreket, a belgákat !!! Ezeket a no-go zónákat az önfeladó, ultraliberális fehérek, az európai értelmiség árulói hozták létre. Az Európában fokozódó feka-terror felelősei tehát Európa árulói.

Megérett a helyzet a halálbüntetés visszaállítására. Az ingyenélő, rombolásért, rablásért kitartott gyilkos fekák kivégzése előtt Európa árulóinak nyilvános kivégzésével kell megkezdeni a REND helyreállítását.
Az önmagát demokrácia fellegvárának hirdető USA-ban ma is természetes a halálbüntetés ! Európában ennek eltörlésével csak Európa meggyöngítése volt a cél ! Ezt ma már minden épelméjű nyilvánvalónak tartja …

Ossza meg:

Ha tetszik írásunk, ajánlhatja másoknak is!
A túlélés útja ma magyarul gondolkodni...

A szerzőről

Dr. Szabó László

A MAGYAR KULTURÁLIS ÖRÖKSÉG ALAPÍTVÁNY ALAPÍTÓJA
CSALÁDORVOS, AKI HISZ A CSALÁDBAN,
DE NEM HISZ A GYÓGYÍTHATATLAN BETEGSÉGEKBEN,
NEMZETÜNK BETEGSÉGÉNEK ORVOSLÁSAKÉNT PEDIG HISZ MAGYARORSZÁG FÖLTÁMADÁSÁBAN

Kalendárium