Scroll To Top

Szúnyogirtásnak hazudott tömeges pillangó-pusztításkor, szitakötő-mészárláskor, katica-gyilkoláskor és a következményes békairtáskor meg fecskétlenítéskor hol vannak az állatvédők ???

Egymilliárd forint munkahelyteremtésre Csongrád megyében

Szögedi hírek 2014. aug. 16.

A közös értékeket szem előtt tartva kívánnak alternatívát kínálni a szegedi embereknek a Fidesz-KDNP és a Lakótelepi Emberek Érdekképviseleti Társulása Egyesület és Önkéntes Mozgalom önkormányzati képviselőjelöltjei – mondta Kothencz János polgármesterjelölt szerdán a csongrádi megyeszékhelyen.

A polgármesterjelölt – hittanár, gyermek- és ifjúságvédelmi szakember, a Szeged-csanádi Egyházmegye Szent Ágota Gyermekvédelmi Szolgáltatójának főigazgatója – úgy fogalmazott, ő és csapata nem azzal kíván elsősorban foglalkozni, hogy mi volt jó vagy rossz az elmúlt években Szegeden, hanem a közös értékeket szem előtt tartva kíván alternatívát, választható utat kínálni a szegedieknek.
A képviselőjelölteket a közös jövőkép és a Szeged megújulásába vetett hit köti össze – hangsúlyozta Kothencz János, aki az egyik lakótelepi körzetben maga is indul a képviselői posztért.
A húsz szegedi egyéni választókörzetben a politikus szavai szerint sok az új jelölt. A polgármesterjelölt azt mondta, a korábbi képviselők közül többen is életkoruk vagy egyéb elfoglaltságuk miatt nem vállalták újból a feladatot. A lakótelepi körzetekben – amelyek jelentősége korábban elsikkadt – pedig igyekeztek olyan tenni akaró jelölteket találni, akik maguk is ott élnek.
Kothencz János elmondta, hogy a kormánnyal való együttműködés a garanciája a szegedi emberek leghatékonyabb érdekképviseletének. Szeged az elmúlt években csaknem kiüresedett a lehetőségeit tekintve, saját kapacitásaiba sem képes belekapaszkodni akkor, amikor az emberek életminőségének jobbá tételéről van szó.
A kompenzációs listát Kothencz János vezeti.
A várost 2002 óta irányító Botka László az MSZP, az Együtt és a Demokratikus Koalíció közös jelöltjeként indul újra a polgármesteri posztért. A baloldal húsz egyéni jelöltje közül tizennégyet az MSZP, hármat-hármat pedig az Együtt, illetve a DK ad.
A Jobbik Tóth Péter, a párt szegedi és megyei elnökét jelöli a polgármesteri posztra.

Ossza meg:

Ha tetszik írásunk, ajánlhatja másoknak is!
A túlélés útja ma magyarul gondolkodni...

A szerzőről

Admin

Webadminisztrátor

Kalendárium

Illő napi filmajánló