Scroll To Top

Nem kérünk a fasiszlám terrorból!
Már kaptunk belőle 150 év kóstolót !
Azóta is csonkák és nyomorultak vagyunk...

Számítógépre pályázhatnak a rászoruló diákok

Hírek 2012. febr. 27.

Használt, de még használható számítógépet kaphatnak a MÁTRIX Közhasznú Alapítvány pályázatán a rászoruló családban élő, 10-14év közötti diákok. A programban olyan gyerekek jelentkezhetnek, akiknek legalább két kiskorú testvérük van, tanulmányi átlaguk eléri a 4,5-öt, otthonukban nincsen számítógép és családjában az egy főre eső jövedelem a létminimum, azaz 71 736 forint  alatt van. A pályázatra július 11-ig lehet jelentkezni, azaz eddig a napig kell postára adni a jelentkezési lapot.

A program nyomtatható plakátja elérhető itt.

A pályázatnak a következőket kell tartalmaznia:
– szülői/gondviselői aláírással nyilatkozni kell a hátrányos helyzetről (árvaságról, nagycsaládban élésről, és arról, hogy a családban nincsen számítógép),
– meg kell adni a pontos adatokat (gyermekek és a szülő nevét, gondviselő címét, telefonját, pontos elérhetőségét),
– mellékelni kell a gyermek félévi vagy év végi bizonyítványát,

A pályázó gyermek osztályfőnök tanárának az a feladata, hogy egységes szerkezetbe foglaltan a szülői nyilatkozatot és a gyermek tanulmányi eredményét bemutató bizonyítvány iskola által hitelesített másolatát be kell küldenie az alapítvány címére (a pedagógus a pályázatot beküldő személy).

A támogatásban részesített gyermek gondviselőjének vállalnia kell, hogy a komplett számítógépet az alapítvány székhelyén kipróbált állapotban veszi át. Az adományozott gépeket a támogatottak harmadik fél számára tovább nem adhatják. Visszaélés észlelése esetén az alapítvány a támogatottal szemben eljárást kezdeményez.

A pályázatot a következő címre kell elküldeni:
„Számítógép Álom 2012”
MÁTRIX Közhasznú Alapítvány
6701 Szeged, PF: 929.
www.matrix.zug.hu

Ossza meg:

Ha tetszik írásunk, ajánlhatja másoknak is!
A túlélés útja ma magyarul gondolkodni...

A szerzőről

Admin

Webadminisztrátor

Kalendárium

Isí Kazujosi
Isí Kazujosi
jún. 10.