Scroll To Top

Tögye csak mindönki, amit tönnie köll,
És mindön úgy lössz, ahogy lönnie köll !

Számítógépre pályázhatnak rászoruló gyerekek

Hírek 2013. jún. 10.

Számítógépre pályázhatnak július 4-ig rászoruló gyerekek a Mátrix Közhasznú Alapítvány Számítógép Álom elnevezésű programjában.

  A támogatásra minden olyan 10-14 év közötti gyermek jelentkezhet tanára által, akinek két vagy több kiskorú testvére van, tanulmányi átlaga eléri a 4-est és otthonában nincs használható számítógép – közölte az alapítvány hétfőn az MTI-vel.
A pályázatnak tartalmaznia kell a szülő/gondviselő nyilatkozatát a hátrányos helyzetről, a gyermekek és a szülő nevét, gondviselő címét, telefonszámát és pontos elérhetőségét.
A gyermek osztályfőnökének a feladata, hogy a szülői nyilatkozatot és a gyermek félévi, vagy év végi bizonyítványának iskola által hitelesített másolatát beküldje az alapítvány címére: 6701. Szeged, PF: 929., a „Számítógép Álom 2013” mottó feltüntetésével.
Az adományozott gépeket a támogatottak harmadik fél számára tovább nem adhatják, visszaélés észlelése esetén az alapítvány a támogatottal szemben eljárást kezdeményez.
Az alapítvány felzárkóztatást és esélyegyenlőséget biztosító támogatói programja révén 2013-ban is ötven rászoruló családban élő, 10-14 év közötti gyerek kap komplett (használt, de még használható) számítógépet.

Ossza meg:

Ha tetszik írásunk, ajánlhatja másoknak is!
A túlélés útja ma magyarul gondolkodni...

A szerzőről

Admin

Webadminisztrátor

Kalendárium

Illő napi filmajánló