Scroll To Top

Magyarok vagyunk meg székelyek,
Kirekesztők kíméljenek !

Elfogták egy mórahalmi férfi feltételezett gyilkosait

Hírek 2012. okt. 23.

Szeged, 2012. október 23., kedd (MTI) – Forró nyomon üldözve, két óra alatt elfogták a rendőrök azokat a férfiakat, akik a gyanú szerint megöltek egy 60 éves embert annak mórahalmi tanyáján – közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője kedden az MTI-vel.

Szenti Szabolcs elmondta: a rendőrségen egy nő jelentette be hétfő délelőtt, hogy holtan találta rokonát annak mórahalmi tanyáján. A helyszínen a rendőrök megállapították, hogy a férfit ismeretlen tettesek feltehetően előző este megölték, majd a lakásból készpénzt és más értéktárgyakat vittek el.
A helyszínen talált nyomok a rendőröket az egyik szomszéd tanyára vezették, onnan előállítottak egy 24 éves román állampolgárt, aki részletes beismerő vallomást tett. Társát, egy 34 éves szintén román férfit Mórahalom belterületén kerékpározás közben fogták el. Ellenük nyereségvágyból elkövetett emberölés bűntettének a megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.
A rendőri munka feltárta, hogy a két támadónak tippadója is volt. A szintén a szomszédos tanyán élő férfi a kocsmában javasolta a gyanúsítottaknak, hogy rabolják ki az áldozatot, mivel az az otthonában állítólag nagyobb mennyiségű készpénzt tart. A 30 éves román állampolgárt így felbujtóként elkövetett rablás bűntettének a megalapozott gyanújával hallgatták ki a nyomozók.
A megyei rendőr-főkapitányság mindhárom gyanúsítottat őrizetbe vette és kezdeményezte az előzetes letartóztatásukat – tette hozzá a szóvivő.

Ossza meg:

Ha tetszik írásunk, ajánlhatja másoknak is!
A túlélés útja ma magyarul gondolkodni...

A szerzőről

Admin

Webadminisztrátor

Kalendárium

Isí Kazujosi
Isí Kazujosi
jún. 10.