Scroll To Top

Tögye csak mindönki, amit tönnie köll,
És mindön úgy lössz, ahogy lönnie köll !

Elkezdődtek a röszkei határátkelő bővítési munkái

Hírek 2013. febr. 06.

Elkezdődtek a röszkei határátkelő bővítési munkái, az uniós támogatással megvalósuló beruházás várhatóan június közepére fejeződhet be – tájékoztatta a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) csütörtökön az MTI-t.

Némedi Varga Éva, a NAV Dél-alföldi Regionális Vám- és Pénzügyőri Főigazgatóságának sajtóreferense elmondta, az időszaki torlódások elkerülése érdekében a jelenlegi hét-hét ki- és belépő személyforgalmi sáv mellé két-két új sávot alakítanak ki.
A másodlagos vizsgálatra kijelölt gépjárművek, illetve a harmadik országból érkező utasok számára új parkolókat hoznak létre. A torlódások csökkentése érdekében a buszsávokat is átalakítják – közölte az őrnagy.
A munkát a NAV munkatársai folyamatosan felügyelik, s mindent elkövetnek, hogy az építkezés ideje alatt ne alakuljon ki torlódás, a forgalmat a munkálatok a lehető legkisebb mértékben akadályozzák – tudatta a sajtóreferens.
Az esetlegesen kialakuló várakozásokról a rendőrség honlapján (www.police.hu/hatarinfo) tájékozódhatnak az utazók, ilyenkor érdemes a tompai vagy a tiszaszigeti átkelőt választani.

Ossza meg:

Ha tetszik írásunk, ajánlhatja másoknak is!
A túlélés útja ma magyarul gondolkodni...

A szerzőről

Admin

Webadminisztrátor

Kalendárium