Scroll To Top

Nem kérünk a fasiszlám terrorból!
Már kaptunk belőle 150 év kóstolót !
Azóta is csonkák és nyomorultak vagyunk...

Minden jegy elkelt a Szegedi Szabadtéri Játékok idei előadásaira

Hírek 2014. aug. 05.

Minden jegy elkelt a Szegedi Szabadtéri Játékok idei előadásaira, a következő évadra azonban már elővételben válthatók belépők – közölte Herczeg Tamás, a fesztivál igazgatója kedden a Csongrádi megyeszékhelyen.

Az idei évad sikerdarabja, a Mamma mia 2015-ös előadásaira már válthatók belépők – mondta a színházi szakember a fesztivál jegyirodájában tartott sajtótájékoztatón.
Hozzátette: az ABBA-musicalt 2015. július 17-én, 18-án és 19-én játsszák majd a Dóm téren, másik szereposztással.
Az idei hét előadásra a tervek szerint – a bécsi operaház mintájára – álló karzatot is építenek, amelyre negyven-negyven állóhelyet még kedvezményes áron értékesítenek majd.
A fesztivál legutóbbi bemutatóját, Kodály Zoltán Háry János című daljátékát is telt ház előtt játszották, Napóleon szerepében Gérard Depardieu-vel. Az előadás művészi megítélése a recenziók alapján kedvező volt, a szereposztás pedig a musicalekkel vetekedő érdeklődést hozott – fogalmazott az igazgató, hozzátéve: a darab korábban teljesen példátlan médiamegjelenést eredményezett a szabadtéri játékok és Szeged számára.
Herczeg Tamás elmondta, hogy a fesztivál időarányos látogatottsági adatai kedvezőek. Az eladott jegyek száma 55,32 százalékkal haladja meg a 2012-es évadét, a jegyárbevétel pedig 84 százalékkal magasabb, úgy, hogy érdemi áremelés nem történt.

Ossza meg:

Ha tetszik írásunk, ajánlhatja másoknak is!
A túlélés útja ma magyarul gondolkodni...

A szerzőről

Admin

Webadminisztrátor

Kalendárium

Illő napi filmajánló