Scroll To Top

Szúnyogirtásnak hazudott tömeges pillangó-pusztításkor és a következményes békairtáskor meg fecskétlenítéskor hol vannak az állatvédők ???

Vince napján fél áron!

Rendezvények 2013. jan. 15.

Zenés felvonulás a borrendek vezetésével

Január 19-én, az Emlékpark első programján a Feszty-körkép megtekintését is magába foglaló,50%-os kedvezményes belépőjegyet kínálunk látogatóinknak.

Az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékpark a Vince-napi vesszővágással indítja 2013-as programjainak sorát. A hagyományokat, az élő népzenét, a szőlőt és természetesen az ízletes borokat kedvelőket várjuk a rendezvényre, ahol megtudhatjuk, milyen termésre számíthatunk az ősszel, hogyan történik a borrendtaggá avatás. Szomjunkat csillapíthatjuk forralt borral és teával, de a hegyközségek borbemutatóján kóstolhatunk is a különböző fajtákból. Az alkalomból 50%-os kedvezménnyel kínáljuk a Feszty Csomag belépőjegyet, így 2200 Ft helyett most 1100 Ft-ért tekinthetik meg a következő látnivalókat: Feszty-körkép, Honfoglalás, Szer monostora és települése, Promenád 1896 (Kisváros, Nagyváros), Az Emlékpark története, A magyar huszár, Államalapítás, Őseink arcai, A csengelei kunok ura és népe

Panoptikum belépő: 800 Ft/fő

A programról bővebben ide kattintva olvashat.

Ossza meg:

Ha tetszik írásunk, ajánlhatja másoknak is!
A túlélés útja ma magyarul gondolkodni...

A szerzőről

Admin

Webadminisztrátor

Ady szavaival élünk és túlélünk :

Most perc-emberkék dáridója tart,
De építésre készen a kövünk,
Nagyot végezni mégis mi jövünk.
Nagyot és szépet, emberit s magyart.

Ady Endre 1908-ban, 31 évesen (Székely Aladár felvételén)