Scroll To Top

A bűnvándorlás támogatása bűnpártolás !
Az illegális (törvénytelen) bevándorlás támogatása bűnrészesség !
Érdemes volna a bűnpártoló Európának végre a jog talajára lépni !

Önfenntartó Magyar Falvak Találkozója – 2014.06.28 – 29. – Kosd

Rendezvények 2014. jún. 25.

 

Olyan időket élünk, amikor megszűnt létezni a vidék. Nincs már meg az a gazdasági környezet, ahol a vidéki gazdaság ésszerű feltételekkel fenntartható lenne. Ezért szükség van azon települések ötleteire, amelyeket sikeresen integráltak közösségeikbe, és azokkal gazdasági produktumot voltak képesek létrehozni. Szükség van a hit visszaadására, hogy van a nemzetünkben még annyi erő és oly szent akarat, amely képes újraépíteni a pilléreket és egy nemzet továbbélését biztosíthatja.

Lehetőséget kell tudnunk teremteni ezen településeknek, akik kitartásukkal képesek voltak működő gazdasági rendszereket létrehozni, hogy bemutathassák eddigi eredményeiket, sikereiket,ezért szervezünk találkozót a Naszály hegy lábánál a gyönyörű természeti adottságokkal rendelkező Kosd Községben.

Munkájuk következményeként kiugrási lehetőséget, megélhetési alapokat biztosítottak a közösségeikben élőknek! A meghívott falvak vezetői bemutatják gazdaságukat, a működési stratégiájukat, és a meglévő termékeiket!

Emellett rendezvényünkön részt vesznek azok a kézművesek is, akik népművészetünket alkotásaikban tovább örökítik.

Számos előadó színesíti programunkat,akik népzenénket, hagyományainkat őrzik és népszerűsítik, azok az együttesek akik e szálak mentén képesek a mai kor elvárásai szerint ezen dalokat megszólaltatni.

A rendezvény sokrétű és minden korosztály számára érdekes. A gyermekes családoknak népi játékokkal, és a számukra szervezett előadásokkal, kézműves foglalkozásokkal szolgálunk.

Várjuk azokat is, akik csak a kikapcsolódás, pihenés és tartalmas időtöltés miatt látogatnának el hozzánk!

Forrás: www.omft.kosd.hu

Ossza meg:

Ha tetszik írásunk, ajánlhatja másoknak is!
A túlélés útja ma magyarul gondolkodni...

A szerzőről

Admin

Webadminisztrátor

Kalendárium

Illő napi filmajánló