Scroll To Top

Mindent szabad ma Európában...
csak európai módon gondolkodni meg élni
nem !!!

linder béla szülinapján

1876-ban e napon született linder béla.
Páratlanul aljas életművével a 20. századi magyar hazaárulás mintaképévé lett.
A magyar Délvidék sikeres hazaárulója nem múló érdemeket szerzett a jugoszláv állam létrejöttében.
Munkássága hozzájárult a Délvidék ethnikai piszkolgatásainak előkészítéséhez, így linder béla közvetve (vagy közvetlenül  is?) a Délvidéki Holokausztért is felelős. A rác kommunisták által elkövetett rémtettek ma is bűntetlenek! A halálbakínzott és lemészárolt százezer délvidéki magyar lelke ma is a megváltásért sikolt. – A Délvidéki Holokauszt túlélőinek kárpótlása pedig immár 80 esztendő után sem kezdődött meg…

Renunta

Linder Béla hadügyminiszter, amikor még másfél millió katonánk állt hadrendben… az antimagyar métely-féreg mind a másfél milliót elárulta… akkoriban, amikor Kemál pasa éppen ilyen helyzetből megmentette és újra nagyhatalommá tette Törökországot !!!

A Székely Hadosztály, amely addig szilárdan tartotta Kolozsvárt, Erdély akkor még színmagyar fővárosát, készen állt az oláhok fogadására. A Székely Hadosztály, amelynek katonái semmitől és senkitől nem tartottak, az önbizalmuk töretlen volt, lindertől parancsot kapott Kolozsvárt föladására !!! 

Renunta – Föladás. Aki még nem tudta, most megtanulhatta oláhul, azaz rumunyul (történelemhamisítón románul) is…


A máig oláj (rumuny) megszállás alatt álló Erdély :
sárga színnel a történelmi Erdély, azaz Belső-Erdély
barnással pedig a Partium és a Temesköz (a Bánság keleti része)
…kékkel pedig Oláhország („Ó-Románia”), Moldva és Havasalföld uniója
a szintén oláh megszállás alatt álló bolgár-török-tatár Dobrudzsával…
Oláhország orzott-szerzett tengeri kapujával…

Ajánlott olvasmány : ERDÉLYBEN – E NAP VERSE – ERDÉLY MEGSZÁLLÁSA NAPJÁN

Ez az antimagyar féreg linder a Délvidék legsikeresebb hazaárulója !!! Ez az internáci linder minden tettében következetesen magyarellenes volt. Ezt a tőlünk hatalmas területeket elorozó Jugoszlávia meg is hálálta. Díszsírhellyel jutalmazta. Az egész életén át gerinctelen, sunyi, délszlávoknál sündörgő linder köztük is élte le „menekült”-ként toprongy életének maradékát…

Marad utána örök égő sebként fogalommá lett neve: linderbéla„, és a nevéből antimagyarkodásával érlelten gennyedő fogalom, a linderkedés„… – a kicsinyes hazaárulás váltóneve (szünonümája).

Egy sikeres hazaáruló – a Délvidék hazaárulójának története röviden:

Az őszirózs(d)ás forradalom idején linder béla politikai karrierje személyes kapcsolatainak köszönhetően váratlanul felívelt : vezérkari ezredesből hirtelen hadügyminiszter lett 1918. október 31.-én, és két nap múlva esküt tett a népkormány”-ra.

Ekkor (november 2.-án) hangzottak el a vörös nyakkendőt viselő, ittas linder hírhedt mondatai: „Ezer évek tradícióit, ezer évek szolgaságát, ezer évek zsarnokságát kellett romba dönteni…” és Nem kell hadsereg többé! Soha többé katonát nem akarok látni!

1918 végén a fölforgató nemzetiségeink élén linder béla romba döntötte az ezeréves magyar hagyományt, hogy megteremtse a proletariátus zsarnokságát és Magyarország területe 3/4-ének idegen megszállását.

Ugyanilyen vészterhes időkben Törökországnak atyja lett Kemál pasa, aki éppen ellenkező fölhívással fegyverkezve visszahódította egész Kisázsiát, ahol a török (állam)határok ma is messze túlnyúlnak a török népességi határokon! Nekünk meg linderbélák jutottak, akik az Ezeréves határainkat is elkótyavetyélték… elkártyolták…

Dilettantizmusa miatt november 9.-én a hadügyminiszterségről kénytelen volt lemondani, de tagja maradt a kormánynak mint a béketárgyalások előkészítésével megbízott tárca nélküli miniszter. E minőségében Nándorfehérvárott (óbolgárkodón Belgrádban) a fegyverszüneti megállapodást a Kár(ty)olyi Mihály-kormány nevében linder béla írta alá november 13.-án Živojin Mišić vajda, a rác (szerb) hadsereg főparancsnoka mellett.

Kár(ty)olyi, a sanda hazaáruló bugris bajtársai között (éppen) a Hazánkat árulja…

Tehát a teljes Délvidéket a megszálló rácoknak linder adta át 1918 végén (a grófi hazaáruló jóváhagyásával). Addig idegen katona a lábát nem tette a magyar Délvidékre!

A Vörös Terror (Tanácsköztársaság) idején linder a hadügyi népbiztosság bécsi katonai megbízottja.

A Vörös Terror (Tanácsköztársaság) bukása után linder a Pécsi Szocialista Párt tagjaként 1920. szeptember 23.-án a rácok által megszállt Pécs polgármestere lett. A választásokról a magyar keresztény pártok távol maradtak, így egyedül a szocialisták szavazták meg őt vezetővé.

Azután e linder-féreg az 1921 augusztus 14.-én megalakult és 8 napot megért Baranya–Bajai Szerb–Magyar Köztársaság egyik vezetője lett, de a „kikiáltás”-kor már Belgrádban tartózkodott, a rác (szerb) kormány beavatkozása érdekében, hogy az újonnan kikiáltott köztársaság (a szénbányákkal és a DGT vasútvonalaival együtt) a szerbekhez legyen csatolva!!! A menekülő bolsevisták a délszláv csapatokkal 1921. augusztus 19.-én hagyták el három vonattal a fölszabadított Pécset az újonnan megalakult Jugoszláviába.

A hazaárulás váltónevét kiérdemlő linder Jugoszláviában maradt élete végéig. Úgy a királyi Jugoszlávia, mint a titói Jugoszlávia megbecsülte, halálakor a hatóságoktól díszsírhelyet kapott. A magyar hazaárulónak díszsírhely jár idegenben! A Magyar Nemzettestről leszakított országrészben…

A Délvidékre látogató kirándulóknak érdemes beiktatni a Délvidék elveszejtőjének sírjánál egy rövid megemlékezést… Hőseinkre dicsőséggel emlékezünk, de árulóinkat sem feledhetjük egy percre sem!

Minden magyar pisszoárba linder feje való !!!
Na jó, persze, nem mindbe ! Hiszen akad elég hazaáruló !!!

De van ma is „modern” alternatíva :

Éljenek a hazárulók meg a magyar-népirtók !
Aki pedig ellenük szól, az kirekesztendő !!!

Ezért tart itt ez a rongyollott ország…  csonkán-bénán… a fekatenyésztő Európa sötétedő porondján… 

A linderkedés, avagy a végső hazaárulás eredményeként elöntötte az oláj horda egész Magyarországot…

Itt az idő az antimagyarkodás fölmorzsolására !

A megmentendő Nép a Magyar !

Olvasói őszinte hozzászólás :

Ki kellene  forgatni sírjából és megsemmisíteni a maradványait.
A frontról haza özönlő katonák is hibásak.
Miért nem lőtték agyon a férget?

Magyarody Szabolcs

Ossza meg:

Ha tetszik írásunk, ajánlhatja másoknak is!
A túlélés útja ma magyarul gondolkodni...

A szerzőről

Dr. Szabó László

A MAGYAR KULTURÁLIS ÖRÖKSÉG ALAPÍTVÁNY ALAPÍTÓJA
CSALÁDORVOS, AKI HISZ A CSALÁDBAN,
DE NEM HISZ A GYÓGYÍTHATATLAN BETEGSÉGEKBEN,
NEMZETÜNK BETEGSÉGÉNEK ORVOSLÁSAKÉNT PEDIG HISZ MAGYARORSZÁG FÖLTÁMADÁSÁBAN

Kalendárium

Az örök ballada

ápr. 25.
Az örök ballada