Scroll To Top

Az Orvostudomány
mint magyar neve (is) mondja :
Tudomány, nem Propaganda !!! (Sz.)

80 éve Teheránban a Nyugat eladott bennünket a kommunizmusnak!

80 esztendeje !!! Enyészet (november) hava 28.-án… e napon…

1943-ban, e napon kezdődött a tanácskozás, amelyen eladtak bennünket Teheránban mindenestül Sztálinnak. Egy Nobel-díjas fölajánlás helyett a kommunizmusnak!

Ezt megelőzően – 1943 Jégbontó (február) hava 7.-én Szent-Györgyi Albert, Nobel-díjas szegedi professzor a németellenes magyar ellenzék képviseletében Isztambulban tárgyalt a békekötésről angol megbízottakkal. Azok azonban inkább a komcsik kezére játszottak bennünket, magyarokat !

Szent-Györgyi Albert fölajánlotta, hogy a béke létrejöttével vállalná a miniszterelnökséget. De Teheránban a Nobel-díjas fényes fölajánlás helyett a brutális kommunista fenyegetést választották nekünk a „független” nyugati hatalmak !

Ha nem adnak el ott a zsidaványok, akkor Magyarország is élhetett volna szabadon a szovjet rabigától, és 4 évtized kommunista rémuralom helyett egy legalább kétszer ekkora, stabil és erős Igaz Magyarországon élhetnénk most emelt fővel …

A Galeazzo Ciano gróf, olasz külügyminiszter által „kialkudott” (a Wilson általi néptöbbségi elveknek megfelelő) Magyar Ország – éppen kétszerese a Csonkának !

De… Bennünket elárultak !!!
Bennünket eladtak !!!

Eladtak bennünket a kirekesztő antimagyarok, a britek meg amerikaiak nevében már Teheránban mindenestül. Nobel-díjas fölajánlás helyett a kommunizmusnak !

Sztálin és Roosevelt meg Churchill, a magyarárulók
(Teheránban ügyleteltek 1943 november 28.-a és december 1.-je között)

Sztálinista kommunistáink pedig a középső antimagyar gazemberről főteret neveztek el Szent-Györgyi városának (Nobel-díjas) szívében. Azt a teret nevezték el az árulónkról, ahová egy évtizeddel korábban a Nobel-díj híre érkezett, ahol az eggyetlen magyar-magyar Nobel-díja(s)t ünnepelte a szegedi nép… Nem Nobel-díjas Szent-Györgyi tér… és a jótevőnkről nem Ciano tér… Nem !!! Hanem… a bennünket bombáztató, komcsi népirtás-pártoló elnökről bizony máig Roosevelt tér !!!

Hal tér – Rudolf tér – ma Roosevelt tér a leendő Szent-Györgyi tér a mindezen mélázó Gyalunk szobrával…

A „Hal tér” azóta is eredeti, beszélőn szép nevére vár…
Hal tér – A szögedi halászat tere és emléközete < Katt ide!

Mivel a britek (Churchill) meg az amerikaiak (Roosevelt) elárultak bennünket, így a 1944-ben a német megszállás, majd 1945-ben a szovjet megszállás következett… A szovjet terror pedig tarolt és fosztogatott. Majd pedig életveszélyes fenyegetéssel elüldözte az addig szovjet-barát Nobel-díjasunkat is.
Miért is ?!
Szent-Györgyi Albert a Sztálinnal való eszmecseréjén kifejtette: a szovjet-magyar barátságot az szolgálná a legjobban, ha a szovjet csapatok kivonulnának Magyarországról… Berija, az NKVD (szovjet-állam-terror-szervezet) főnöke félrehívta Őt és közölte vele hogy, még egy ilyen javaslat, és már nem tér haza élve ! Így indult Szent-Györgyi Albert inkább Amerikába. Nem a jólétért, inkább csak az életéért menekült…

Ne feledjük ! 1943 tőszén ezen a napon kezdődött Teheránban az országvesztő tárgyalás…

De igazán érdemes lenne végre a hazaárulók és ma is köztünk uszító komcsik és más ördögfattyak által gyalázott Kállay Miklóst és a Kállay-kormányt is végre a helyére tenni:

Bár ma volnának ilyen művelt és jólöltözött vezetőink !

Mi lett volna a valódi alternatíva?
Az „Isztambuli küldetés”-ről maga Szent-Györgyi Albert így vall :

Az internácik természetesen ezt is letiltották !!! Egy Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) nevű antimagyar csürhedelem magának privilegizálja az eggyetlen magyar magyar Nobel-díjast és annak minden mondatát !!! Ha valaki, hát Szent-Györgyi Albert lenne , aki ezen a legjobban fölháborodna !!!

De itt egy dokumentumfilm, amelyben ugyan nem Ő szól, de Róla szólanak…

Ez az ajánlat, a C-vitamin professzora és Nobel-díjasa a briteknek nem volt elég jó… a mocskos kis játszmáikban – inkább a saját bőrüket mentve, de talán még sötétebb érdekekből – eladtak bennünket.
Nobel-díjastól, mindenestül a kommunista terror nyomuló erejének… De Szent-Györgyi még erről is tud kedélyes derűvel szólni…
Lohaszthatatlan „Örök Kedély”-ét érdemes minden magyarnak „megörökölni” …

Érdekes értekezés még ezügyben a komcsikat közelről és igen jól ismerő Kun Miklós szózata is :

No meg jánlott még a magyarbarát amerikai hadvezér, akinek mindig is a helyén volt az esze :

Patton, a magyarbarát… akit ezért különös baleset ért…
Gyilkosai máig bűntetlenek !!!
PATTON TÁBORNOK ÉLETÉNEK ÉS KÜLÖNÖS HALÁLÁNAK TÖRTÉNETE…

Olvasói megjegyzés :

Azért lehetne Churchillről is pár szót ejteni, lévén hogy a II. világháború című könyvében egyenlőségjelet tesz a fasizmus és a kommunizmus közé, mégis lepaktált Sztálinnal… ja, ezt hívják reálpolitikának !
Sebesi Sándor

Ajánlott még :

A 2. Világháború napról napra…
A 2. VILÁGHÁBORÚ NAPRÓL NAPRA…
Nobel-díjas fölajánlás helyett eladtak bennünket a kommunizmusnak!
NOBEL-DÍJAS FÖLAJÁNLÁS HELYETT ELADTAK BENNÜNKET A KOMMUNIZMUSNAK!

1943 februárjában Szent-Györgyi Albert Nobel-díjas szegedi professzor a németellenes magyar ellenzék képviseletében Isztambulban angol megbízottakkal tárgyalt a békekötésről…

Ossza meg:

Ha tetszik írásunk, ajánlhatja másoknak is!
A túlélés útja ma magyarul gondolkodni...

A szerzőről

Dr. Szabó László

A MAGYAR KULTURÁLIS ÖRÖKSÉG ALAPÍTVÁNY ALAPÍTÓJA
CSALÁDORVOS, AKI HISZ A CSALÁDBAN,
DE NEM HISZ A GYÓGYÍTHATATLAN BETEGSÉGEKBEN,
NEMZETÜNK BETEGSÉGÉNEK ORVOSLÁSAKÉNT PEDIG HISZ MAGYARORSZÁG FÖLTÁMADÁSÁBAN