Scroll To Top

„Ébredj, hazám, mert ha most nem ébredsz,
Soha többé nem lesz ébredésed…” ( Petőfi – A Nemzethez )

Őszinte néger a fekete őrjöngésről

Bár már-már úgy tűnt, hogy csaknem mindenkinek elment az esze, vagy régen megfélemlítették már a sötét erők, mégis akad most egy őszinte néger, aki tisztán szól a fekete őrjöngésről. Amerikaiaktól alázott magyarokként, Trianon áldozataiként is minden tiszteletünk az övé :

„A rendőr-ellenes retorika keresztül söpört az államokon”… ezért rendőröket gyilkolnak az őrjöngő feketék… a gyűlölet propagandistái pedig szabadon járnak …
Ezért a CNN fekete (Netanjahu szavával „tejeskávé” színű) műsorvezetője meginti a körötte történt rendőrgyilkosságokon fölháborodó (hasonló színű) rendőrfönököt, hogy ne emelje föl a hangját és maradjon „civilizált”…

„Ez az egész rendőr-ellenes retorika egy hazugságon alapul”„Nincs egyetlen kutatás és adat sem, amely azt bizonyítaná, hogy a rendőrök máshogyan kezelnék a fekete férfiakat”
De Obama elnök beszélt róla...” (Don Lemon, CNN műsorvezető )
Az elnök hazud(oz)ott róla !!!” (David Clarke, Wisconsin állam, Milwaukee megye rendőrfőnöke)

Már két évvel ezelőtt megjósoltam, hogy a Black lives matter” gyülöletteli ideologiája elképesztő dühöt gerjeszt majd az amerikai rendőrök ellen ! […] Én elítélem őket, éppen úgy, ahogyan elítélem a Ku Klux Klan gyűlölködő ideologiáját is… Elítélem őket ! Az amerikai közbeszédben nincs helye az efféle erőszakos és elmérgesedett (vitriolos) gyűlöletnek, ami ebből az ideologiából árad…” (David Clarke, Wisconsin, Milwaukee megye rendőrfőnöke)

Egyetlen csoport van Amerikában, akiket valóban érdekel a fekete emberek élete ezekben a városi gettókban… Ez pedig az amerikai rendőrök csoportja, akik napi szinten odamennek, kockára teszik az életüket, hogy védjenek… Kiket is ? A feketéket !!! ” (David Clarke, Wisconsin, Milwaukee megye rendőrfőnöke)

Ossza meg:

Ha tetszik írásunk, ajánlhatja másoknak is!
A túlélés útja ma magyarul gondolkodni...

A szerzőről

Dr. Szabó László

A MAGYAR KULTURÁLIS ÖRÖKSÉG ALAPÍTVÁNY ALAPÍTÓJA
CSALÁDORVOS, AKI HISZ A CSALÁDBAN,
DE NEM HISZ A GYÓGYÍTHATATLAN BETEGSÉGEKBEN,
NEMZETÜNK BETEGSÉGÉNEK ORVOSLÁSAKÉNT PEDIG HISZ MAGYARORSZÁG FÖLTÁMADÁSÁBAN

Kalendárium

Az örök ballada

ápr. 25.
Az örök ballada