Scroll To Top

A magyarellenes terror legfőbb oka a meggyávult magyar ! (Sz.)

III. KERTÉSZETI ÉS KERTÉPÍTÉSZETI KIÁLLÍTÁS ÉS VÁSÁR

Rendezvények 2013. ápr. 30.

Minikertek versenyével és kertészkedő vetélkedővel

2013. május 4-5. 9-18 óráig

Szeretettel várjuk a növénybarátokat május első hétvégéjén a III. Kertészeti és Kertépítészeti Kiállításra és Vásárra az SZTE Füvészkertbe.

Ízelítő a kínálatból:

több mint 30 kiállító bemutatója és termékei:

pozsgások, egynyári és évelő növények, orchideák és húsevő növények, bonsaiok, virágzó fák és cserjék, különleges rózsafajták
Kertépítészeti-, ésöntözéstechnika
kerti gépek, szerszámok, műszerek
földkeverékek, virágcserepek, burkoló anyagok<
kerti kiegészítők, dekorációs kellékek

A gyerekeket játékos programokkal, arcfestéssel, kézműveskedéssel várjuk.

MÁJUS 4-én szívesen kertészkedő és amatőr kertbarát csapatokat várunk a KERTÉSZKEDŐ VETÉLKEDŐRE:

A vetélkedőt a rendezvényünk első napján, május 4-én 15 órai kezdettel hirdetjük 5 fős csapatok részére, a következő kategóriákban:

·  Gyermek

·  Felnőtt

·  Vegyes

Azok jelentkezzenek, akik játékos feladatok során szívesen kipróbálnák kertészeti, növényismereti tudásukat, kerti gépek kezelésében való jártasságukat, ügyességüket és gyorsaságukat!

A legjobb csapatok a Husqvarna és Stihl márkaboltok tárgynyereményeit, a Kertbarát magazin éves előfizetését, valamint a SZTE Füvészkert és a kiállító kertészetek által felajánlott dísznövényeket vehetik át.

A csapattagok a III. Kertészeti, Kertépítészeti Kiállítás és Vásár rendezvényre 50%-os kedvezménnyel léphetnek be. A Minikert-szépségversenyen résztvevő csoportokból a vetélkedőre is jelentkezők számára ingyenes belépést biztosítunk.

A jelentkezéseket e-mailen a fuveszkert@bio.u-szeged.hu címen, ill. Németh Anikónál, a 06-30/749-2375 telefonszámon várjuk.

Aki ezen a hétvégén kilátogat a Füvészkertbe, biztos lehet benne, hogy tartalmas, szórakoztató időtöltésben lesz része, és a gazdag, színpompás növénykínálatból is kedvére válogathat.

Szeretettel várjuk látogatóinkat!

Ossza meg:

Ha tetszik írásunk, ajánlhatja másoknak is!
A túlélés útja ma magyarul gondolkodni...

A szerzőről

Admin

Webadminisztrátor

Kalendárium