Scroll To Top

Épített értékeiben él a Nemzet.
A hazafiság minimuma épület-örökségünk védelme.

A legnépesebb angol család munkából él!

Anglikumok, Jó hírek, Kitekintő 2013. jan. 15.

Nem mindennapi hír röppent fel a brit sajtóban: A legnépesebb angol család munkából él!

Üzenet ez minden kitartottnak: Lehet így is!

A kormányszintű ingyenélőhízlalás ellenére meg lehet élni Angliában akár munkából is!

A Lancashire-beli Morecambe városában élő Radford család 7 lányt és 9 fiút nevel. Összesen 16 gyermeket. De ami egészen szokatlan: büszkék rá, hogy még sohasem szorultak rá segélyre és nem is kérnek belőle! Döbbenetes hír az ingyenélő csőcselék millióinak…

A nagy család: (1) Chris 23 éves, (2) Sophie 18 éves, (3) Chloe 17 éves, (4) Jack 15 éves, (5) Daniel 13 éves, (6) Luke 11 éves, (7) Millie 10 éves, (8) Katie 9 éves, (9) James 8 éves, (10) Ellie 7 éves, (11) Aimee 6 éves, (12) Josh 4 éves, (13) Max 3 éves, (14) Tilly May 2 éves, (15) Oscar 1 éves, (16) Casper 1 hónapos

Anglia ma – Európa és a nyugati világ szégyeneként – a dologtalan leányanyák hazája. Az álságosan “munkás(párti)” névvel takaródzó nemzetrontó vadlibsi vezetés lakást utalt ki, ha valaki munkakerülő leányanyaként szült. Tették ezt tízezerszám. Családi adórendszer nem lévén, a dolgozók meg fizetik adóikat úgy, ahogy. Ugyanannyit, ha vagány magánzók, vagy ha éppen 10 gyereket nevelnek tisztességgel. Nem is csoda hát, ha néptömegek ismerték föl Angliában: a legjobb üzlet az ingyenélés. Naplopónak, lumpenproletárnak lenni sok pénzt jelent, és semmi munkát! Természetesen a tisztességgel dolgozók munkájából és adójából! Ma pedig milliók élnek immár legalább második nemzedékben, ingyen a mások zsírján. (Egyebek közt) ezért tart ma itt Anglia. Lecsúszóban, vágyakozva nézve föl pl. a háborúkban – amerikai kölcsönnel és segítséggel – megvert, mégis főnixként föltámadott Németországra. Ma pl. gépjárműben is csakis a német márka a státusz-szimbólum. No persze angol autó sincsen már, mind elúszott. Léhűtőitatásra mindig volt pénz, míg a Jaguár, vagy a 007-es Aston Martin, de még a királyi Rolls-Royce megmentésére sem jutott.
No persze az ingyenélő csürhének jut pénze és ideje mindenre. Még henceg is a jó dolgával úton-útfélen. A segélye(i)k 20%-a folyik el szerencsejátékokon, fogadóirodákban. Mert ráérnek! És megtehetik! Ha meg erre is ráunnak, hát elmennek betörni, fosztogatni, hogy végre vadonatúj 2 méteres képernyőjük is legyen otthon (amire egyébként a dolgozók hónapokat spórolnak).

Hát ebben a “modern” Angliában igazán üdítő színfolt, hogy éppen a legnépesebb, fehér és brit(!) család munkából él!
Pékséget üzemeltetnek családi vállalkozásban. Egészen régimódinak hangzik ma ez egy olyan társadalomban, ahova ömlenek a harmadik világ munkakerülői a legjobban fizetett ingyenélés reményében.
A Radford családnak 16 gyermeke van, és az édesanya nemrég jelentette be, hogy igazán szeretne már egy következőt!
Talán némely olvasónak ez már túlzásnak tűnik, de bizony ez a szemlélet tartja fönn Európát – ha mégis fönnmarad – a szinglik és gyermektelenek korában…

A Radford család gyermekei tisztatekintetűek, kedvesek és elevenek.

Noel, az apa a hét hat napján fél ötkor kel, a szomszédos városkában, Heysham-ben, a Strawberry Gardensben dolgozik a család pékségében. Az igencsak életrevaló családfő a 15 üléses minibuszon hordozza gyermekeiket oskolába.

Édesanyjuk, Sue szintén a családi pékségben dolgozik, amikor éppen nem a gyerekek körül sürgölődik a négyszintes, tízhálószobás házukban, melyet korábbi szociális otthonból alakítottak újra családi házzá.


Az emberek nem értik – mondja Sue – Mindig azt kérdezik: “Hogy lehet ezt csinálni?” – A válasz egyszerű: rendszer és rendszeresség!

“Igen nyugodt szülők vagyunk, ha nem így lenne, bizonyára már nem is élnénk” – vallja Noel, majd hozzáteszi: – Az is segít, hogy Sue kiváló emlékezete soha nem téved időpontok, találkozók és szülinapok dolgában… – “Nekünk nem kell naptár, minden Sue fejében van!”

Dr Sz L

Forrás: Family welcome baby number 16
Britain’s biggest family just got bigger

Ossza meg:

Ha tetszik írásunk, ajánlhatja másoknak is!
A túlélés útja ma magyarul gondolkodni...

A szerzőről

Dr. Szabó László

A MAGYAR KULTURÁLIS ÖRÖKSÉG ALAPÍTVÁNY ALAPÍTÓJA / CSALÁDORVOS, AKI HISZ A CSALÁDBAN, DE NEM HISZ A GYÓGYÍTHATATLAN BETEGSÉGEKBEN,
NEMZETÜNK BETEGSÉGÉNEK ORVOSLÁSAKÉNT PEDIG HISZ MAGYARORSZÁG FÖLTÁMADÁSÁBAN

Hírek

Savonarola szülinapján

2022 szept. 21.
Savonarola szülinapján

Erzsébettel legutóbb…

2022 szept. 17.
Erzsébettel legutóbb…
Madách Sztregován
Madách Sztregován
2022 szept. 17.