Scroll To Top

„Jaj annak a népnek,
amelynek történelmét az ellenségei írják!”
(Seneca)

Angol ondógond – Ondószűkében Anglia!

Új gondja van Angliának: Mélyülő Ondógond! A javából!
Kevés az ondó a szigetországban. Az ondóad(akoz)ók száma jelentősen visszaesett 2005 óta. A hírforrás egyenesen „ondóaszály”-t emleget. – Sperm drought (jezebel.com)

Az Ondógond oka az a 2005-ben hozott törvény, amellyel az ondóadók elveszítették a névtelenségüket (anonimitásukat). Az új ondótörvény értelmében minden 18. életévét betöltött, ondóadótól született gyermek kikérheti az „ap(j)a” adatait. E „nevesített gond” miatt az angol orvosok nemzetközi ondóbankokhoz fordultak.

Miközben az angol ifjúság java elköttetni magát a második gyereke után – leginkább az asszony követelődzésére – addig mások csak sóvárognak a brit daliák férfiassága, és persze a gyermek után.

A megtermékenyülés pillanata – ondó és pete egyesülése

Az Angol Termékenységi Társaság elnöke, Dr. Allan Pacey egyrészt azon aggódik, hogy a csökkenő mennyiség miatt a brit minőségi szintből adhatnak lejjebb a klinikák, másrészt félő, hogy a gyermekre vágyó párok kockázatosabb gyakorlatot választanak: olyan országot keresnek fel, ahol a szabályozás sokkal alacsonyabb fokú.

Magyarország új esélye lehet az ondószolgáltatás, vagy az ondókivitel! – Ha végre a kormányzatunk is képes válaszolni új időknek új dalaival…
Attila népe végre meghódíthatja Britanniát… Mielőtt azt a szennyeikben is színes bevándorló(i)k szakítják el végleg Európától…

Jelenleg Anglia – azaz az Egyesült Királyság – legnagyobb ondóbeszállítói az Egyesült Államok és Dánia. Minden negyedik leadott ondóadag külföldről érkezik.

Anglia lombikbabái újra a vikingek és egészen újszerűen a jenkik gyermekei lesznek. – A birodalom visszavág!

Ahogyan ezt mindannyian érezzük, a magyarnak – a befogadás és megbocsájtás népének – ily nehéz időkben (uniós) brit szövetségeseinek segítenie kötelesség!
Persze ez csak akkor lehetséges, ha a nevünket is vállaljuk! Ez pedig a névtelenül köpkölődő „fórumozgató” kisebbségtől (a névtelen följelentgetők utódaitól) eltekintve az igaz magyar többségnek könnyen sikerülhet!

Európa ezer sebből vérzik! Ingyenélők öntik el szép országainkat. Legalább ebben az „ondóaszály”-ban igazán támogathatnánk Európa ma omló bástyáját, Britanniát…

Dr. Sz. L.

Szómagyarázat: A magyar nyelvtől idegenkedők a magyar „ondó”-t talán németkedő „sperma” nevén emlegetnék. Ez azonban végső soron a görög „szperma” (σπέρμα) szó fejleménye, változata. Ennek jelentése pedig „(ír)mag”. – Görögködve tehát „szperma”, németkedve „sperma”, magyarul pedig „ondó” ezen írás legfőbb tárgya.

Ossza meg:

Ha tetszik írásunk, ajánlhatja másoknak is!
A túlélés útja ma magyarul gondolkodni...

A szerzőről

Dr. Szabó László

A MAGYAR KULTURÁLIS ÖRÖKSÉG ALAPÍTVÁNY ALAPÍTÓJA
CSALÁDORVOS, AKI HISZ A CSALÁDBAN,
DE NEM HISZ A GYÓGYÍTHATATLAN BETEGSÉGEKBEN,
NEMZETÜNK BETEGSÉGÉNEK ORVOSLÁSAKÉNT PEDIG HISZ MAGYARORSZÁG FÖLTÁMADÁSÁBAN

Kalendárium