Scroll To Top

Mindent szabad ma Európában csak hagyományőrzően, európai módon gondolkodni nem !!!

Bocsánatkérésre szólította föl a KDNP Botka László szegedi polgármestert

Szögedi hírek 2012. nov. 04.

Szeged, 2012. november 4., vasárnap (MTI) – Bocsánatkérésre szólította föl a KDNP szegedi elnöke a csongrádi megyeszékhely közgyűlésén elhangzott egyik mondata miatt Botka László (MSZP) polgármestert vasárnap.

A polgármester a szegedi közgyűlés keddi rendkívüli ülésén a járási kormányhivatal kialakításával kapcsolatos vitájában többek között úgy fogalmazott: „a Fidesz igazi demokrata, pedig ugye közénk is lövethetne” – emlékeztetett Haág Zalán.
Az MTI-hez eljuttatott közlemény szerint a KDNP felháborítónak tartja, hogy épp az a Botka László mond ilyet, aki hatalomra segítette Gyurcsány Ferencet, azt a politikust, akinek miniszterelnöksége idején, a forradalom ötvenedik évfordulóján, 2006. október 23-án „valóban ártatlan emberekre lőttek, illetve őket megnyomorították, megalázták”.
A KDNP szerint itt az ideje annak, hogy Botka László bocsánatot kérjen, hiszen ominózus mondatával nemcsak a Fidesz-KDNP-t, hanem azt a több tízezer szegedit is megsértette, akik 2010-ben demokratikus akaratnyilvánításukkal a jelenleg kormányzó pártszövetségre szavaztak.

Ossza meg:

Ha tetszik írásunk, ajánlhatja másoknak is!
A túlélés útja ma magyarul gondolkodni...

A szerzőről

Admin

Webadminisztrátor

Kalendárium

A régi víz felett

márc. 25.
<a>A régi víz felett</a>
A Szebeni Csata
A Szebeni Csata
márc. 25.