Scroll To Top

Tögye csak mindönki, amit tönnie köll,
És mindön úgy lössz, ahogy lönnie köll !

Meghosszabbította a kikapcsolási moratóriumot az EDF Démász

Hírek 2012. febr. 14.

A hosszan elhúzódó rendkívüli időjárási körülményekre tekintettel február 20-ig meghosszabbította a hónap elején meghirdetett áramkikapcsolási moratóriumotaz EDF Démász – tájékoztatott a szolgáltató. Ez azt jelenti, hogy február 20-ig azoknál a lakossági ügyfeleknél sem kapcsolják ki az áramot, akiknek számlatartozásuk van. A moratórium ugyanakkor csak a lakossági ügyfelekre vonatkozik.

Az EDF Démász közleményében felhívja hátralékos ügyfelei figyelmét, hogy mihamarabb rendezzék tartozásukat, mert a moratórium lejártával, február 21-től a hatályos szabályozás szerint történik a szolgáltatás kikapcsolása.

A moratóriumi időszakot követően az EDF Démász továbbra is több lehetőséget ajánl a nehéz helyzetbe került lakossági fogyasztók számára, hogy megelőzhető legyen az áramszolgáltatásból történő kikapcsolás. Amennyiben az ügyfél szociálisan rászoruló, a cég felajánlja az előrefizetős mérés lehetőségét. Évente egyszer – meghatározott feltételek mellett – lehetőség van részletfizetési kedvezményre is.

Ossza meg:

Ha tetszik írásunk, ajánlhatja másoknak is!
A túlélés útja ma magyarul gondolkodni...

A szerzőről

Admin

Webadminisztrátor

Kalendárium

Casablanca

nov. 26.
Casablanca
Magyar áfium
nov. 26.

Honi tallózó

Külhoni tallózó

Illő napi filmajánló

Casablanca

2022 nov. 26.
Casablanca