Scroll To Top

Az Orvostudomány
mint magyar neve (is) mondja :
Tudomány, nem Propaganda !!! (Sz.)

Ötödször tartanak olvasói maratont Wass Albert műveiből

Wass Albert tisztelői immár ötödik alkalommal szervezik meg a huszonöt órán át tartó felolvasást az erdélyi író műveiből. A olvasói maraton péntek délután kezdődik. Magyarországon eddig összesen 34 település csatlakozott az idei Wass-maratonhoz, Budapest mellett több megyeszékhelyen, valamint kisvárosokban és falvakban is kezükbe veszik majd az 1998-ban amerikai emigrációban elhunyt erdélyi író köteteit – olvasható a www.wassalbert.eu honlapon.

A magyarországi helyszínek mellett az Egyesült Államokban Miamiban, a dél-szlovákiai Érsekújvárban, a kárpátaljai Munkácson és öt erdélyi helyszínen csatlakoztak a felolvasói naphoz. Szatmárnémeti, Koltó és Nagybánya mellett a székelyföldi Gyergyószentmiklóson és Kézdivásárhelyen is tisztelegnek majd a mezőségi születésű Wass Albert emléke előtt.

Az összefogás jegyében zajló, egy napon és egy órán át tartó felolvasás, amelyen Wass Albert mellett más magyar írók, költők művei is előkerülnek, közép-európai idő szerint pénteken este hat órakor kezdődik.

(MTI)

Ossza meg:

Ha tetszik írásunk, ajánlhatja másoknak is!
A túlélés útja ma magyarul gondolkodni...

A szerzőről

Admin

Webadminisztrátor

Kalendárium