Scroll To Top

„A mostani járvány ellen a legjobb szer a jókedv, gondtalanság, életvidámság, mert a betegség csak a borult embert meri megközelíteni.” (Krúdy Gyula)

Mentés Másként Trió koncertje

Rendezvények 2013. jan. 31.

-„Szerelmes levél”-a Mentés Másként Trió koncertje a Szerelem jegyében
2013. FEBRUÁR 14., CSÜTÖRTÖK 19:00

A népzene hihetetlenül gazdag tárháza arról tanúskodik, hogy a legváltozatosabb élethelyzetekben is el kellett dalban mondanunk a népi ének metaforikus nyelvén, ami bennünket az Örökkévalósághoz köt.

A Szerelem mindent megmozdít. Dalainkban a játék, a mindent elsöprő szenvedély, az élet katarktikus pillanatai elevenednek meg. Elénekelni, eljátszani, a zene eszközeivel leríni könnyebb az ilyenmélységeket. A hang, a szó, már szinte érintés.

A Mentés Másként Trió a moldvai énekelt dallamok ősi lüktetésével, bukovinai táncdallamok sodrásával, gyimesi és szlavóniai népdalok végletes őszinteségén keresztül élteti az Örök Érzést… Világzene ez a javából: másként!

A koncert után maradjon velünk a kellemes kávéházi hangulatban,

hallgasson egy kis jó zenét, kérje fel táncra a kedvesét,

sőt: írjon titkos szerelmes levelet a Kiválasztottnak…

Jegyár:

elővételben: 1500,-Ft
a koncert napján: 1900,-Ft
diákoknak: 900,-Ft
Jegyek kaphatók az IH Rendezvényközpontban, a Belvárosi moziban és a Ticketportal országos hálózatában (www.ticketportal.hu)
Az előadásra az IH Rendezvényközpontban és a Belvárosi moziban a következő utalványokat fogadjuk el:
Accor Services Top Premium ajándékutalvány, Accor Services Ticket Culture – Kultúra utalvány, Cadhoc Kultúrcsekk, Cadhoc Művelődási csekk, Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány Üdülési csekk, Sodexho Pass KULTÚRA utalvány, Sodexho Pass AJÁNDÉK utalvány, SZÉP kártya.

Ossza meg:

Ha tetszik írásunk, ajánlhatja másoknak is!
A túlélés útja ma magyarul gondolkodni...

A szerzőről

Admin

Webadminisztrátor

Kalendárium

Isí Kazujosi
Isí Kazujosi
jún. 10.